«Εγώ ένας άλλος»: Ο εικαστικός Κλεομένης Κωστόπουλος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας
Έκθεση του ζωγράφου Κλεομένη Κωστόπουλου με τίτλο «Εγώ ένας άλλος | I is another» διοργανώνεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας. Η έκθεσει θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.
Έκθεση του ζωγράφου Κλεομένη Κωστόπουλου με τίτλο «Εγώ ένας άλλος | I is another» διοργανώνεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας. Η έκθεσει θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.
Έργα του καλλιτέχνη που θα παρουσιαστούν στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας συμμετείχαν το 2015 σε εκθέσεις στη Βιέννη και τη Βαρκελώνη, ενώ για το 2016 είναι προγραμματισμένη προβολή τους και στο Παρίσι. Έργα του υπάρχουν επίσης σε πολλά μουσεία, ελληνικές και ξένες ιδιωτικές συλλογές. Έχει στο ενεργητικό του 8 ατομικές εκθέσεις καθώς και πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σκοπός της έκθεσης του Κλεομένη Κωστόπουλου στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας είναι να δημιουργηθούν γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ του Μουσείου και σύγχρονων δημιουργών, που εργάζονται στην πόλη και έχουν διεθνή καλλιτεχνική εμβέλεια.
Την επιμέλεια της έκθεσης «Εγώ ένας άλλος | I is another» έχει κάνει ο Θανάσης Μουτσόπουλος, με συνεπιμελήτρια την Τατιάνα Δήμου, υπεύθυνη και για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Η διοργάνωση είναι της «Art in Progress».
Ο Κλεομένης Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1973. Είναι εικαστικός καλλιτέχνης (ζωγράφος) και μετά από 20 περίπου χρόνια αναζήτησης και καλλιτεχνικής έρευνας στην Αθήνα και το εξωτερικό επέστρεψε, ζει και εργάζεται στην γενέτειρά του.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με άριστα στην ΑΣΚΤ Αθηνών και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Στουτγάρδη και το Βερολίνο. Υπήρξε υπότροφος του Ι.Κ.Υ., της Robert Bosch Stiftung, της DAAD και της ΑΣΚΤ Αθηνών.
Έχει ασχοληθεί με θέματα πολιτικών πολιτισμού, δομές ανάπτυξης και προβολής της σύγχρονης ελληνικής τέχνης, δημιουργική προσβασιμότητα σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και πολιτιστικά – καλλιτεχνικά – εκπαιδευτικά projects για παιδιά.
Η έκθεση θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό και θα συνοδεύεται από εκπαιδευτικά προγράμματα και ξεναγήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Βάφτισαν τον γιο τους με 3 νονούς
- Φλέγγας στο «in»: «Tιμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό, άνοδο και του χρόνου»
- Η πρόταση του Γιώργου Αυτιά για τα «ειδικά χωριά ΑΜΕΑ» έρχεται από το σκοτεινό παρελθόν
- Η Ρωσία διοργανώνει περιορισμένης κλίμακας παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης – «Βλακώδες» το αστείο Ζελένσκι, λέει το Κρεμλίνο
- Βήμα… Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ: Στην προεπιλογή της Βραζιλίας
- Τρεις αναφορές στα αρχεία του Πενταγώνου για θεάσεις UFO στην Ελλάδα – Τι εκτιμά ειδικός
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από 11 – 15 Μαΐου
- Ολυμπιακός: Σήκωσαν την κούπα τα κορίτσια του Ολυμπιακού (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442