Στο φως δύο φυτώρια υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων χασίς
Δύο οργανωμένα εργαστήρια-φυτώρια υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων χασίς εντοπίστηκαν στην ανατολική Αττική. Συνελήφθησαν σε Σαρωνίδα και Κορωπί συνολικά πέντε άτομα, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που τα καλλιεργούσε και τα διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπου προωθούσε και κοκαΐνη.
Δύο οργανωμένα εργαστήρια-φυτώρια υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων χασίς εντοπίστηκαν στην ανατολική Αττική.
Στη διάρκεια επιχείρησης που οργάνωσε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, το βράδυ της Δευτέρας και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης σε Σαρωνίδα και Κορωπί, συνολικά πέντε άτομα, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που τα καλλιεργούσε και τα διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπου προωθούσε και κοκαΐνη.
Πρόκειται για δύο Αλβανούς ηλικίας 25 και 39 ετών και τρεις Βρετανούς, 30χρονο, 33χρονο και 26χρονη.
Σε έρευνες σε δύο σπίτια σε Σαρωνίδα και Κορωπί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήρης εξοπλισμός για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, 65 δενδρύλλια χασίς υδροπονικής καλλιέργειας, κοκαΐνη βάρους 191 γραμμ., 50 γραμμ. ακατέργαστου χασίς υδροπονικής καλλιέργειας (skunk), 11 γραμμ. κατεργασμένου χασίς (σοκολάτα), πέντε ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 1.340 ευρώ, ένα περίστροφο, δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα και επτά κινητά τηλέφωνα.
Με τη σε βάρος τους δικογραφία, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 68-72: Σπουδαίο «διπλό» για τον «Δικέφαλο» με πρωταγωνιστή τον Ταϊρί (vid)
- Γάζα: «Συλλογική τιμωρία» – Το Ισραήλ έχει δολοφονήσει πάνω από 700 συγγενείς δημοσιογράφων
- Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα
- Ivan Greko: Στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα μετά την ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
- Μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη
- Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές στο Κόσοβο
