Βαρύς οπλισμός και εκρηκτικές ύλες σε γκαρσονιέρα στην Κρήτη
Σε οπλοστάσιο είχαν μετατρέψει γκαρσονιέρα στο Ηράκλειο τρία άτομα, τα οποία συνελήφθησαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ και αστυνομικών από το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο.
Σε οπλοστάσιο είχαν μετατρέψει γκαρσονιέρα στο Ηράκλειο τρία άτομα, τα οποία συνελήφθησαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ και αστυνομικών από το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί και κατασχέθηκαν πολεμικά όπλα, χιλιάδες σφαίρες και εκρηκτικές ύλες.
Ανδρες της Υποδιεύθυνσης ΑντιμετώπισηςΟργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη αλλά και της Ασφάλειας έφτασαν στα ίχνη γνωστού εμπόρου στο χώρο της υπόδησης από το Ηράκλειο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- το κλειδί της γκαρσονιέρας, η οποία φέρεται να ανήκει σε άλλο άτομο που είναι προφυλακισμένο για σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέιν: «Η Παρτιζάν μου έδωσε μια ευκαιρία – Μίλησα με τον Ουάσινγκτον πριν έρθω»
- Ρωσία: Γιατί η Μόσχα είναι απίθανο να αποδεχτεί το σχέδιο Ουάσινγκτον – Κιέβου για τον τερματισμό του πολέμου
- Λέρος: Ισχυρή χαλαζόπτωση στο νησί – Το «έστρωσε» ανήμερα των Χριστουγέννων
- Μυστήριο περιστατικό στο Λιχτενστάιν: Τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας βρέθηκαν νεκρά – Ερευνώνται τα αίτια
- Πρωτιά της Κρήτης στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις το 2025
- Άι Βασίλης από τα Temu – Γιατί ο «ανένδοτος» της ΕΕ κατά των εισαγωγών από κινέζικες πλατφόρμες μπάζει νερά


