Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Θεοδοσία Τσάτσου πάει... «HolyWood»

Η Θεοδοσία Τσάτσου πάει… «HolyWood»

Eπιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση «Η μουσική είναι το στριπτίζ μου. Η ψυχανάλυση μου. Ο γκουρού μου. Τα τραγούδια ήταν και είναι για μένα η καλύτερη παρέα», (Θεοδοσία Τσάτσου, in.gr, 10/2015). Η «μαύρη» φωνή της και η ανατρεπτική σκηνική της παρουσία, μας ξάφνιασαν -ευχάριστα- όταν τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από το συγκρότημα των Μπλε το […]

Eπιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

«Η μουσική είναι το στριπτίζ μου. Η ψυχανάλυση μου. Ο γκουρού μου. Τα τραγούδια ήταν και είναι για μένα η καλύτερη παρέα», (Θεοδοσία Τσάτσου, in.gr, 10/2015).

Η «μαύρη» φωνή της και η ανατρεπτική σκηνική της παρουσία, μας ξάφνιασαν -ευχάριστα- όταν τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από το συγκρότημα των Μπλε το 1996. Η «ελεύθερη, αγαπησιάρα, φυσική, απερίγραπτη και έτοιμη για όλα!» -όπως η ίδια αναφέρει για τον εαυτό της- Θεοδοσία Τσάτσου συνεχίζει να μας συναρπάζει με το φωνητικό της εύρος και χρώμα αλλά και τις επιλογές της, όπως το περσινό Δωμάτιο 105, ένα μονόπρακτο για τη ζωή της Τζάνις Τζόπλιν.

Αυτή την εποχή -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε προηγούμενη συνέντευξή της στο in.gr- βρίσκεται σε φάση εκπαίδευσης και αυτοθεραπείας, ενώ παράλληλα καταστρώνει τα νέα της σχέδια συνεχίζοντας τις συναυλίες και ετοιμάζοντας το καινούργιο της δίσκο: «Σχεδιάζω συναυλίες και καινούργιο δίσκο. Αλλά όλα παίζονται. Τίποτα δεν είναι σίγουρο».

Την καινούρια χρονιά λοιπόν, τη συναντάμε στη μουσική σκηνή HolyWood Stage όπου θα ταξιδέψει το κοινό με soul, funky και blues ήχους, τις Παρασκευές 15 και 22 Ιανουαρίου. Από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν και τραγούδια από τις προσωπικές δουλειές όπως τον Ύποπτο Κόσμο, το Κόκκινο, τη Λεωφόρο της Εύας, το Α γαπήσου, κ.α.

Χρήσιμες πληροφορίες
HolyWood Stage, Λεωφ. Βουλιαγμένης 289, Δάφνη
Ώρα έναρξης στις 22.30
Eισιτήριο προπώλησης 8 ευρώ με μπίρα ή κρασί

entertainment.in.gr

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024