Συνάντηση του Γιάννη Μουζάλα με την ΚΕΔΕ για το προσφυγικό
Με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, θα συναντηθεί την Τρίτη η Επιτροπή Μεταναστευτικής Πολιτικής της Κεντρικής Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Πατούλη.
Με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, θα συναντηθεί την Τρίτη η Επιτροπή Μεταναστευτικής Πολιτικής της Κεντρικής Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Πατούλη.
Στην Επιτροπή συμμετέχουν οι δήμαρχοι Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, Λέσβου Σπύρος Γαληνός, Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, Κω Γιώργος Κυρίτσης και Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.
Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η ΚΕΔΕ να προχωρήσει άμεσα στην επεξεργασία και διατύπωση ενός σχεδίου διαχείρισης του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος, ώστε να υποβληθεί στην κυβέρνηση και να αποτελέσει μέρος του συνολικού εθνικού σχεδίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Βρετανία άναψε πράσινο φως στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν τις βάσεις της για να προστατέψουν τα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας
- Οι ΗΠΑ στέλνουν κι άλλους πεζοναύτες στη Μέση Ανατολή, πυροδοτώντας εκτιμήσεις για κατάληψη του νησιού Χαργκ
- Εναντίον του πολέμου στο Ιράν οι δυτικές κοινωνίες – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη
- Χειρουργήθηκε για αφαίρεση όγκου ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου – Αισιοδοξία για την υγεία του
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός tiktoker bodybuilder – Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο γυμναστήριό του για αναβολικά


