Τζόρτζεβιτς και Παππάς έδωσαν το σύνθημα για νίκη επί της Μάλαγα
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με τη Μάλαγα (8/1, 21:45) για τη 2η αγωνιστική του Top16 στην Ευρωλίγκα και το ζητούμενο σύμφωνα με τον κόουτς, Σάσα Τζόρτζεβιτς, αλλά και τον Νίκο Παππά, είναι η πρώτη νίκη και η υπεράσπιση της έδρας. Μάλιστα, παρά τις απουσίες των Μάρκοβιτς και Κουζμίνσκας, ο Σέρβοτς κόουτς, δεν θεωρεί πως οι Ισπανοί έρχονται στην Αθήνα για να… χάσουν.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με τη Μάλαγα (8/1, 21:45) για τη 2η αγωνιστική του Top16 στην Ευρωλίγκα και το ζητούμενο σύμφωνα με τον κόουτς, Σάσα Τζόρτζεβιτς, αλλά και τον Νίκο Παππά, είναι η πρώτη νίκη και η υπεράσπιση της έδρας.
Μάλιστα, παρά τις απουσίες των Μάρκοβιτς και Κουζμίνσκας, ο Σέρβος κόουτς, δεν θεωρεί πως οι Ισπανοί έρχονται στην Αθήνα για να… χάσουν.
«Είναι το πρώτο ματς παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για το Top 16 και θέλουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα και ξέρουμε πως θα πρέπει να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση για να νικήσουμε.
Περιμένω από τους παίκτες μου να παλέψουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και πιστεύω πως οι φίλαθλοί μας θα μας υποστηρίξουν και πάλι, όπως κάνουν σε κάθε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ», δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.
Από την άλλη, ο 25χρονος διεθνής γκαρντ είπε: «Παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύουμε πως θα έχουμε και πάλι τη στήριξη του κόσμου μας. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, γιατί θέλουμε την πρώτη μας νίκη στο Top 16.
Στην έδρα μας όλοι γνωρίζουν πως μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα, που έχει καλή παρουσία φέτος στην Ευρωλίγκα και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μάχη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
- To Λας Βέγκας πλησιάζει στο NBA: Επενδυτικό σχέδιο 8 δισ. δολαρίων για τη νέα ομάδα
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Οι ιστορικές τιτανομαχίες της τετράδας – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα ως τον τελικό
- Αργεντινή – Ελβετία 3-1 (παρ.): Υποφέρει γιατί η καρδιά της πρωταθλήτριας… αντέχει!
- Η ισοφάριση της Ελβετίας και το… σπάνιο σφύριγμα για την αποβολή του Εμπολό (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442