
Έως το τέλος Φεβρουαρίου το παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής
Για πρώτη φορά φέτος, το Αίθριο του Μεγάρου Μουσικής φιλοξενεί ένα πλήρως οργανωμένο παγοδρόμιο για την ψυχαγωγία και την άθληση των μικρών και μεγάλων φίλων του. Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Για πρώτη φορά φέτος, το Αίθριο του Μεγάρου Μουσικής φιλοξενεί ένα πλήρως οργανωμένο παγοδρόμιο για την ψυχαγωγία και την άθληση των μικρών και μεγάλων φίλων του. Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται συνεχώς στην παγοπίστα, φροντίζοντας για την ασφάλεια των επισκεπτών και μαθαίνοντάς τους τις βασικές τεχνικές του πατινάζ.
Επίσης, έμπειροι προπονητές θα είναι στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ.
Η παγοπίστα έκτασης 375 τ.μ. καλύπτεται πλήρως από ειδικό στέγαστρο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να πατινάρουν υπό όλες τις καιρικές συνθήκες.
Επίσης, εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στο Φουαγιέ των Μουσών, με αφιλοκερδή συμμετοχή των καλλιτεχνών.
Ώρες Λειτουργίας
Καθημερινά 16:00 – 23:00
Σαββατοκύριακο και αργίες 11:00 – 23:00
Τιμές Εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 10 ευρώ (για όλες τις ηλικίες, με δυνατότητα απεριόριστης παραμονής στο παγοδρόμιο)
Ιδιαίτερο μάθημα για αρχαρίους (διάρκειας 15 λεπτών): 10 ευρώ, χωρίς ραντεβού
Ιδιαίτερο μάθημα για αθλητές (διάρκειας 30 λεπτών): 15 ευρώ, με ραντεβού
Δυνατότητα αγοράς μηνιαίας κάρτας εισόδου για όλα τα παγοδρόμια της Ice Arena (80 ευρώ)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς κατάφεραν οι Ευρωπαίοι να μη λαμβάνονται υπόψη στη Μέση Ανατολή; – «Θέλουν Σάντσεθ, όχι Κάλας»
- Ποσό-μαμούθ η Παρί Σεν Ζερμέν από την πορεία της στο Champions League
- «Έφυγε» ο ποιητής, βιβλιογράφος και κριτικός λογοτεχνίας Δημήτρης Δασκαλόπουλος σε ηλικία 87 ετών
- Παρί Σεν Ζερμέν: Η απονομή του Champions League στους πρωταθλήτές Ευρώπης (vid)
- Η Κυψέλη έγινε γήπεδο πολιτισμών – Το Μουντιάλ μεταναστών ένωσε χαρά, μουσική και γκολ
- Ετσι το πήρε η Παρί: Ολόκληρη η δραματική διαδικασία των πέναλτι (vid)




