Τραγωδία στα Φάρσαλα, βρέφος απανθρακώθηκε σε καταυλισμό Ρομά
Τραγική κατάληξη είχε πυρκαγιά σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα το μεσημέρι των Χριστουγέννων: Ένα μωρό τεσσάρων μηνών βρέθηκε απανθρακωμένο μετά την κατάσβεση της φωτιάς. Τα αίτια της πυρκαγιάς βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Τραγική κατάληξη είχε πυρκαγιά σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα το μεσημέρι των Χριστουγέννων: Ένα μωρό τεσσάρων μηνών βρέθηκε απανθρακωμένο μετά την κατάσβεση της φωτιάς.
Η πυρκαγιά σημειώθηκε σε καταυλισμό Ρομά στη νέα περιφερειακή οδό της περιοχής. Μόλις οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά στο λυόμενο και να μπουν, βρήκαν απανθρακωμένο το βρέφος.
Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης της συμμετείχαν επτά πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.
Η Πυροσβεστική διενεργεί έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Αιμορραγία» στελεχών στην Apple – Μένει πίσω στην AI επανάσταση;
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
- Τα μπλόκα χωρίζουν τη Νέα Δημοκρατία στα δύο
- Διακοπές στη κόλαση: Γιατί επισκεπτόμαστε αξιοθέατα που έγιναν ακρότητες


