Εξαρθρώθηκε σπείρα κακοποιών που βασάνιζε τα θύματά της πριν τα ληστέψει
Πολυμελή σπείρα κακοποιών που βασάνιζε τα θύματά της, προκειμένου να τα ληστέψει και είχε δράσει σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως στην Αττική, στην Αχαΐα, στην Εύβοια και στην Κορινθία, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Πατρών. Έχουν ήδη συλληφθεί επτά άτομα, ενώ άλλα δύο μέλη της σπείρας βρίσκονται ήδη στις φυλακές, εκτίοντας ποινές για άλλες υποθέσεις.
Πολυμελή σπείρα κακοποιών που βασάνιζε τα θύματά της, προκειμένου να τα ληστέψει και είχε δράσει σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως στην Αττική, στην Αχαΐα, στην Εύβοια και στην Κορινθία, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Πατρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη συλληφθεί επτά άτομα, όλοι υπήκοοι Αλβανίας, ενώ άλλα δύο μέλη της σπείρας, επίσης, αλβανοί υπήκοοι, βρίσκονται ήδη στις φυλακές, εκτίοντας ποινές για άλλες υποθέσεις. Μάλιστα, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της σπείρας.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έχουν ήδη εξιχνιάσει 13 υποθέσεις και έχουν βρει 35.000 ευρώ και πολλά τιμαλφή, που προέρχονται από τις ληστείες, ενώ το συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 250.000 ευρώ.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέλη της σπείρας ήταν χωρισμένα σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα εισέβαλλε σε σπίτια, αφού προηγουμένως είχαν πληροφορηθεί, πως οι ένοικοί τους ήταν ευκατάστατοι. Η δεύτερη ομάδα δρούσε κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές, θεωρώντας ότι θα ήταν δύσκολος ο εντοπισμός τους από την Αστυνομία.
Χαρακτηριστικό της δράσης των μελών της σπείρας ήταν πως χτυπούσαν τα θύματά τους ώστε να τους παραδώσουν χρήματα και τιμαλφή. Πάντως, οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζονται, διότι δεν αποκλείουν να εμπλέκονται και άλλα άτομα στις ληστείες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης δεν εξασφαλίζει ούτε τη διαφάνεια ούτε τον υγιή ανταγωνισμό
- Βίκυ Παγιατάκη: «Ήθελα να φάω ταραμοσαλάτα μετά από χρόνια, αλλά κατέληξα στο νοσοκομείο»
- Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας 21-8: Εύκολα οι «ερυθρόλευκες»
- Ιράκ: Δυτικές χώρες μετακινούν στρατεύματά τους από το Ερμπίλ λόγω πιθανής επίθεσης των ΗΠΑ στο Ιράν
- ΣΥΡΙΖΑ: Από τον διάλογο… στα ραβασάκια: Η κυβέρνηση ποινικοποιεί τον αγώνα των αγροτών
- Παναγιώτης Δουδωνής: Καθ’ έξιν ψεύτης ο Γεωργιάδης, με πρακτικές Παττακού