Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Σκαρλάτου προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Η Σκαρλάτου προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Η Αγγελική Σκαρλάτου είναι η ιστιοπλόος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία RSX γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η χώρα μας είχε ένα «εισιτήριο» για τη συγκεκριμένη κλάση, το οποίο κέρδισε στους διεθνείς αγώνες του Ομάν, και στους εσωτερικούς αγώνες πρόκρισης που έγιναν στον ΝΟΤΚ η αθλήτρια του ΝΟΚ Βουλιαγμένης ήταν η νικήτρια και πήρε την πρόκριση. Θα είναι η 4η φορά που η Σκαρλάτου θα λάβει μέρος στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Η Αγγελική Σκαρλάτου είναι η ιστιοπλόος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία RSX γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η χώρα μας είχε ένα «εισιτήριο» για τη συγκεκριμένη κλάση, το οποίο κέρδισε στους διεθνείς αγώνες του Ομάν, και στους εσωτερικούς αγώνες πρόκρισης που έγιναν στον ΝΟΤΚ η αθλήτρια του ΝΟΚ Βουλιαγμένης ήταν η νικήτρια και πήρε την πρόκριση. Θα είναι η 4η φορά που η Σκαρλάτου θα λάβει μέρος στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Και στους δύο αγώνες πρόκρισης έγιναν συνολικά 8 ιστιοδρομίες και η Σκαρλάτου νίκησε σε όλες. Έτσι, κατέλαβε άνετα την 1η θέση μεταξύ των πέντε σκαφών που έλαβαν μέρος. Δεύτερη ήταν η Αικατερίνη Δίβαρη του ΝΑΟΒΒ και τρίτη η Ευαγγελία Καραγιώργου του ΝΟΚΒ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024