Πρόστιμα για ανοικτές πωλήσεις επί των μετοχών της Εθνικής
Την επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 40.000 ευρώ σε πέντε επενδυτικά κεφάλαια επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, διότι προέβησαν σε ανοικτές πωλήσεις επί των μετοχών της Εθνικής.
Την επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 40.000 ευρώ σε πέντε επενδυτικά κεφάλαια επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, διότι προέβησαν σε ανοικτές πωλήσεις επί των μετοχών της Εθνικής.
Ειδικότερα, επιβλήθηκε πρόστιμο από 10.000 ευρώ στις εταιρείες «DUET FOCUS FUND LIMITED», «COMPASS OFFSHORE MAVLTD» και «COMPASS MAV LLC» και πρόστιμο από 5.000 ευρώ στις εταιρίες «BLUE ROCK LIQUID ALPHA FUND L.P.» και «HFR MN DUET GLOBAL PLUS MASTER TRUST LIMITED».
Επίσης, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την επιβολή προστίμου 15.000 ευρώ στην εταιρεία «ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ» για μη έγκαιρη δημοσιοποίηση των ετήσιων, των εξαμηνιαίων και των τριμηνιαίων οικονομικών καταστάσεων, των αντίστοιχων περιόδων αναφοράς που έληξαν από την 31.12.2011 ως και την 30.6.2014, καθώς και για τη μη κατάρτιση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κίνα – Ιαπωνία με κινεζικά μαχητικά να «λοκάρουν» παρατεταμένα ιαπωνικά
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ

