Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi A4 Allroad quattro 2016: Περιπετειώδης «θεσμός»

Audi A4 Allroad quattro 2016: Περιπετειώδης «θεσμός»

Το δημοφιλές «υβρίδιο» που η Audi δημιούργησε με την προηγούμενη γενιά του μεσαίου μοντέλου αναμιγνύοντας την πρακτικότητα της Avant έκδοσης με crossover χαρακτηριστικά ετοιμάζεται για την επάνοδό του στη νέα γενιά του Α4.

Η γερμανική φίρμα πιστή στην παράδοση που δημιούργησε με την προηγούμενη γενιά του A4 συνεχίζει με φόντο το σκανδιναβικό βορρά τις δοκιμές εξέλιξης για την επόμενη προσθήκη στην γκάμα η οποία θα δώσει μια πιο περιπετειώδη διάσταση στην πρακτική έκδοση του.

Ακολουθώντας τις συνήθειες του, το Α4 allroad θα υιοθετήσει μια σειρά από crossover αισθητικά χαρακτηριστικά όπως τα προστατευτικά σκουρόχρωμα πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος, οι ποδιές μπροστά και πίσω και οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες τα οποία σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος θα αναλάβουν να δώσουν στο Α4 Αvant –και- οπτικά το χρίσμα της περιπέτειας.

Πρακτικά, εκτός από την αυξημένη απόσταση από το έδαφος τα off-road χαρακτηριστικά της έκδοσης θα αναλάβουν να στοιχειοθετήσουν το σύστημα τετρακίνησης quattro το οποίο και αναμένεται να αποτελεί στοιχείο του βασικού εξοπλισμού του, αλλά και μια αναβαθμισμένη ανάρτηση η οποία θα επιτρέπει την μετακίνηση σε πιο απαιτητικές διαδρομές.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, με εξαίρεση τον TFSI των 1,4 λίτρων, το Α4 allroad αναμένεται να διατεθεί με όλους τους άλλους κινητήρες που απαρτίζουν την γκάμα του Α4 Αvant.

Έτσι οι διαθέσιμες επιλογές θα περιλαμβάνουν τον TFSI των 2,0 λίτρων με 190 ή 252 ίππους, τους δίλιτρους diesel των 150 και 190 ίππων καθώς και τον 3,0 λίτρων diesel σε εκδοχή ισχύος 218 ή 272 ίππων.

AUTOMEDIA

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024