Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ομπάμα τρώει σολομό που «ψάρεψε» αρκούδα!

Ο Ομπάμα τρώει σολομό που «ψάρεψε» αρκούδα!

Στο καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα επικοινωνίας του Μπαράκ Ομπάμα τίποτα δεν γίνεται για το «θεαθήναι». Κάθε εμφάνισή του στα τηλεοπτικά δίκτυα είναι μελετημένη ως την παραμικρή λεπτομέρεια και απολύτως εναρμονισμένη με άξονες της διακυβέρνησής του. Στο πλαίσιο αυτό, οι ανα τον κόσμο συνδρομητές του NBC θα δουν τον αμερικανό πρόεδρο την ερχόμενη Πέμπτη (17 Δεκεμβρίου)να ανάβει φωτιά […]

Στο καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα επικοινωνίας του Μπαράκ Ομπάμα τίποτα δεν γίνεται για το «θεαθήναι». Κάθε εμφάνισή του στα τηλεοπτικά δίκτυα είναι μελετημένη ως την παραμικρή λεπτομέρεια και απολύτως εναρμονισμένη με άξονες της διακυβέρνησής του.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ανα τον κόσμο συνδρομητές του NBC θα δουν τον αμερικανό πρόεδρο την ερχόμενη Πέμπτη (17 Δεκεμβρίου)να ανάβει φωτιά στην ύπαιθρο και να ψήνει ψάρια δίπλα σε ποτάμι της Αλάσκας.

Αυτά και άλλα ριψοκίνδυνα χάρη στο ψυχαγωγικό σόου «Running wild» με ξεναγό τον Μπίαρς Γκρίλς, με θητεία στην περίφημη ομάδα κρούσης SAS.

Ο Ομπάμα είναι ο πρώτος αμερικανός πρόεδρος που συμμετέχει στο σόου, στο οποίο ο Γκριλς οδηγεί διασημότητες σε απομονωμένα δάση και βουνά.

Tο επικοινωνιακό επιτελείο του Ομπάμα κανόνισε το ειδικό επεισόδιο ώστε ο προσκεκλημένος με τον οικοδεσπότη να παρατηρήσουν και να συζητήσουν από κοινού τις επιπτώσεις τις κλιματικής αλλαγής στην περιοχή με αφορμή τη δραματική συρρίκνωση του παγετώνα Exit.

Και επειδή οι αμερικανοί έχουν αναγάγει το περίφημο timing σε επιστήμη, η μετάδοση της επίμαχης εκπομπής πραγματοποιείται ελάχιστα 24ωρα μετά τη λήξη της παγκόσμιας διάσκεψης του ΟΗΕ για τις κλιματικές αλλαγές.

«Είναι μια από τις καλύτερες στιγμές της προεδρίας μου», λέει στην κάμερα ο πρόεδρος Ομπάμα και εξηγεί: «κατ’ αρχήν δεν είμαι στο γραφείο και δεύτερον, δεν φοράω κοστούμι».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αφέθηκε στον έμπειρο παρουσιαστή και δεν δίστασε να γευτεί μαζί του σολομό ψημένο σε πέτρα, που προηγουμένως είχε μισοφάει μια αρκούδα.

Οι τηλεθεατές στην αρχή του επεισοδίου θα δουν τον πρόεδρο Ομπάμα να αποβιβάζεται από το Marine One- το προεδρικό ελικόπτερο- το οποίο συνόδευαν δύο μεταγωγικά αεροσκάφη καθέτου αποπροσγείωσης στα οποία επέβαινε η προσωπική ασφάλεια του πλανητάρχη.


Την αποτελούσαν 50 ειδικοί πράκτορες, ένας δοκιμαστής τροφών, ελεύθεροι σκοπευτές που είχαν αναπτυχθεί στην ευρύτερη περιοχή και ένα ελικόπτερο που επόπτευε από ψηλά σαν γεράκι.

Για την ιστορία πάντως ο Ομπάμα αρνήθηκε τις υπηρεσίες του δοκιμαστή τροφών. Έφαγε ένα μεγάλο κομμάτι- του δαγωμένου από την αρκούδα- σολομού που είχε καθαρίσει με επιμέλεια ο παρουσιαστής, μοιράστηκε το νερό από το παγούρι του Γκρίλς, ενώ αντί για επιδόρπιο έφαγαν μούρα που μάζεψαν από το δάσος.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024