«Ίσως να μην κατακτήσω άλλο Grand Slam», παραδέχτηκε ο Ναδάλ
Απογοητευμένος ή ρεαλιστής;... Ό,τι από τα δύο και αν συμβαίνει, το γεγονός είναι πως ο Ραφαελ Ναδάλ δεν δείχνει πλέον και τόσο σίγουρος για τον εαυτό του, πολύ περισσότερο όταν η χρονιά που φεύγει τον έφερε κι άλλο πιο πίσω, σε σχέση με τα άλλα μεγάλα «αστέρια» του τένις. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε να δηλώνει πολύ πιθανό πλέον το να μην καταφέρει μελλοντικά να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή ή έστω να κατακτήσει ένα Grand Slam.
Απογοητευμένος ή ρεαλιστής;… Ό,τι από τα δύο και αν συμβαίνει, το γεγονός είναι πως ο Ραφαελ Ναδάλ δεν δείχνει πλέον και τόσο σίγουρος για τον εαυτό του, πολύ περισσότερο όταν η χρονιά που φεύγει τον έφερε κι άλλο πιο πίσω, σε σχέση με τα άλλα μεγάλα «αστέρια» του τένις. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε να δηλώνει πολύ πιθανό πλέον το να μην καταφέρει μελλοντικά να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή ή έστω να κατακτήσει ένα Grand Slam.
Ο 30χρονός Ισπανός «αστέρας» έκανε έναν απολογισμό για το 2015, το οποίο σίγουρα δεν ήταν μια καλή χρονιά για τον ίδιο, αφού για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία, δεν κατάφερε να κατακτήσει ούτε έναν τίτλο σε τουρνουά.
«Ειλικρινά, δεν ξέρω πότε θα συμβεί ξανά το να κατακτήσω ένα Grand Slam. Δεν ξέρω καν αν θα ξανασυμβεί», δήλωσε σε ερώτηση που του έγινε και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Το 2015 δεν ήταν η καλύτερη σεζόν, αν και τους τελευταίους τρεις μήνες τα πήγα πολύ καλύτερα. Όμως εγώ είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που παίζω τώρα και πρέπει να συνεχίσω έτσι. Θέλω να συνεχίσω όπως τελείωσα τη χρονιά, γιατί πιστεύω πως στο τέλος βελτιώθηκα».
Το σίγουρο είναι ότι δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αλλάξει προπονητή και στηρίζει απόλυτα τον θείο του Τόνι Ναδάλ.
«Χωρίς τον Τόνι, τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Νιώθω πολύ τυχερός που έχω κάποιον από την οικογένειά μου και θα είναι ο παντοτινός προπονητής μου», τόνισε με τρόπο κατηγορηματικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας


