Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί «Δίπλα στη Θάλασσα»
Ένα ζευγάρι η σχέση του οποίου βρίσκεται υπό διάλυση «παρακολουθεί» η Αντζελίνα Τζολί στη νέα της ταινία, με τίτλο «Δίπλα στη Θάλασσα», της οποίας έγραψε το σενάριο, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύζυγό της, Μπραντ Πιτ. Δείτε αποκλειστικά στο in.gr βίντεο με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Ένα ζευγάρι η σχέση του οποίου βρίσκεται υπό διάλυση «παρακολουθεί» η Αντζελίνα Τζολί στη νέα της ταινία, με τίτλο «Δίπλα στη Θάλασσα», της οποίας έγραψε το σενάριο, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.
Στην ταινία, ένα ζευγάρι πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο στη Γαλλία, σε ένα τουριστικό θέρετρο. Η σύζυγος, μία πρώην χορεύτρια που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μένει κλεισμένη στο δωμάτιο την ώρα που ο συγγραφέας σύζυγός της βγαίνει έξω, σε μία προσπάθεια να γράψει το καινούριο του βιβλίο.
Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, καθώς η ήδη δοκιμαζόμενη σχέση του ζευγαριού δοκιμάζεται εκ νέου.
«Αυτό που έγραψε η Άντζι είναι μία πολύ ευρωπαϊκή ταινία. Είναι πολύ καλαίσθητη στην αφήγησή της» σημειώνει ο Μπραντ Πιτ.
«Έγραψα το Δίπλα στη Θάλασσα γιατί ήθελα να διερευνήσω το θέμα της θλίψης» σχολιάζει η σκηνοθέτης-σεναριογράφος-ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί. «Μεγάλο μέρος της ταινίας και κυρίως ο χαρακτήρας μου έχουν να κάνουν με τη μητέρα μου και τα συναισθήματά μου για εκείνη» λέει η Τζολί.
Η ηθοποιός σημειώνει ότι η ομορφιά των πιο ανεξάρτητων ταινιών είναι ότι «δεν απευθύνονται σε ευρύ κοινό». «Δεν πρέπει να δίνεις σε όλα απαντήσεις. Αφήνεις ανοιχτά ερωτήματα γιατί έτσι είναι η ζωή» τονίζει η Τζολί.
* Η ταινία «Δίπλα στη Θάλασσα» θα προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανοίγοντας την πραγματική συζήτηση
- Εκτροπή οχήματος στον Κηφισό: Eκλεισε για 45 λεπτά η κυκλοφορία
- Σενάρια στο εξωτερικό για Μπόνγκα και Ολυμπιακό
- Νέες ταινίες: Ο πιο καλοντυμένος διάβολος επέστρεψε
- Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]
- Καιρός: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία το Σάββατο – Πού θα χιονίσει
- Το «αθόρυβο» μοντέλο της QSI
- Πολυτελή ακίνητα: Πωλείται το ιδιωτικό νησί του εκλιπόντος δισεκατομμυριούχου της Swarovski κοντά στη Βενετία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)



































![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442