
Μπλόκο κουαρτέτου στην αλλαγή της εκλογής διευθυντών εκπαίδευσης
«Φρένο» στην εφαρμογή του νέου συστήματος εκλογής των διευθυντών Εκπαίδευσης που βασίζεται κατά κύριο λόγο στο υποκειμενικό κριτήριο της προσωπικής συνέντευξης των υποψηφίων από υπηρεσιακό συμβούλιο με την πλειονότητα των μελών του διορισμένων βάζει το κουαρτέτο. Το υπουργείο Παιδείας απαντά πως «με σχέδιο και μεθοδικότητα προχωρεί στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης».
«Φρένο» στην εφαρμογή του νέου συστήματος εκλογής των διευθυντών Εκπαίδευσης που βασίζεται κατά κύριο λόγο στο υποκειμενικό κριτήριο της προσωπικής συνέντευξης των υποψηφίων από υπηρεσιακό συμβούλιο με την πλειονότητα των μελών του διορισμένων βάζει το κουαρτέτο.
Στην εκλογή των διευθυντών Εκπαίδευσης κάθε περιοχής (με εκλογικό σώμα τους διευθυντές τους) από τον Νίκο Φίληενεργοποιήθηκε εκ νέου το κριτήριο της συνέντευξης που ο προκάτοχός του είχε καταργήσει.
Μάρνυ Παπαματθαίου
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442