Οργή στο ΠΑΣΟΚ για τον διάλογο Τσίπρα – Ολάντ
Νέο πεδίο έντασης αναπτύχθηκε μεταξύ της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ με αφορμή διάλογο που φέρεται να είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Φρανσουά Ολάντ και αφορά στη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ. Ο διάλογος των δύο ανδρών αφορούσε στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας και έδειχνε το ενδιαφέρον του γάλλου προέδρου για τη στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην κυβέρνηση. Έντονη η αντίδραση της Φώφης Γεννηματά.
Νέο πεδίο έντασης αναπτύχθηκε μεταξύ της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ με αφορμή διάλογο που φέρεται να είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Φρανσουά Ολάντ και αφορά στη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ.
Ο διάλογος των δύο ανδρών αφορούσε στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας και έδειχνε το ενδιαφέρον του γάλλου προέδρου για τη στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην κυβέρνηση.
Λέγεται ότι ο Φρανσουά Ολάντ ρώτησε τον πρωθυπουργό αν το ΠΑΣΟΚ τάχθηκε με τη ΝΔ πάλι και δεν ψηφίζει τις ασφαλιστικές ρυθμίσεις.
Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είπε ότι αυτά συμβαίνουν στην πολιτική και «γύρισε» τη συζήτηση στον Β.Σόιμπλε, λέγοντας ότι δεν πρέπει να συνεχίζει να βάζει εμπόδια.
Άμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ, που υπενθύμιζε ότι η Φώφη Γεννηματά σε επικοινωνία της με τον Φρανσουά Ολάντ είχε εξηγήσει ότι ουδέποτε έγινε πρόσκληση για συνεργασία από τον Αλέξη Τσίπρα.
«Δυστυχώς ο κ. Πρωθυπουργός δέσμιος των αδιεξόδων του, συνεχίζει να πολώνει και να διχάζει. Ανακαλύπτει παντού εχθρούς, ακόμη και στους κοινωνικούς εταίρους. Τέλος, επειδή επικαλείται συνεχώς τον σχηματισμό Κεντροαριστερής κυβέρνησης στην Πορτογαλία, να του υπενθυμίσω ότι ο ίδιος έχει επιλέξει να κυβερνά με την ακροδεξιά απόφυση των ΑΝΕΛ» δήλωσε η κ.Γεννηματά.
«Ο εταίρος του ακροδεξιού Καμμένου συνεχίζει στον κατήφορο και στο εξωτερικό» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π.Χρηστίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΚ – Καρδίτσα 88-73: Πήρε τον «εμφύλιο» με ηγέτη τον Λεκαβίτσιους
- The Number Of The Beast: Το εμβληματικό άλμπουμ των Iron Maiden επιστρέφει στο προσκήνιο – 44 χρόνια από την κυκλοφορία του
- Ιράν: Σε 3.117 ανήλθαν οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια
- Νέες σκηνές χάους στη Βουλή: Κόντρες, Κωνσταντοπούλου – προεδρείου, διακοπή και ξενύχτι στην Ολομέλεια
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στη Σλάβεν για τον Γιάγκουσιτς – Μίλησε μαζί του ο Μπενίτεθ»


