Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κανόνας 1: σωστή διαχείριση του budget

Κανόνας 1: σωστή διαχείριση του budget

Η αλήθεια είναι ότι η οικονομική κρίση φέρνει κάποιες δυσκολίες αλλά από την άλλη στρέφει την προσοχή μας στα άκρως απαραίτητα, στα ουσιαστικά και τα σημαντικά. Αυτό συμβαίνει και στον οικονομικό προγραμματισμό του γάμου όπου κάθε ευρώ θέλουμε να βρίσκει την αξία του. Μπορείτε να αποφύγετε τις υπερβολές αλλά παράλληλα δεν θα πρέπει να είστε […]

Η αλήθεια είναι ότι η οικονομική κρίση φέρνει κάποιες δυσκολίες αλλά από την άλλη στρέφει την προσοχή μας στα άκρως απαραίτητα, στα ουσιαστικά και τα σημαντικά.

Αυτό συμβαίνει και στον οικονομικό προγραμματισμό του γάμου όπου κάθε ευρώ θέλουμε να βρίσκει την αξία του. Μπορείτε να αποφύγετε τις υπερβολές αλλά παράλληλα δεν θα πρέπει να είστε ισοπεδωτικοί και κυρίως θα πρέπει να λειτουργείτε στοχευμένα. Το Μυστήριο και η δεξίωση για να πετύχουν και να περάσετε όλοι τέλεια απαιτούν 3 βασικούς παράγοντες, στους οποίους και θα πρέπει να επενδύσετε σε χρόνο – για την έρευνα των καλύτερων προμηθευτών – αλλά και χρήμα – όχι απαραίτητα πολλά αλλά σίγουρα όσο και αν είναι το budget σας αν το μοιράσετε στα παρακάτω θα αποζημιωθείτε.

*Ο χώρος
-χωράει όλους τους καλεσμένους σας;
-ανταποκρίνεται στην εποχή του γάμου σας;
-είναι κοντά στην εκκλησία;
-ταιριάζει στην αισθητική σας;
-είναι συνεργάσιμοι οι υπεύθυνοι του χώρου;
-υπάρχει περιορισμός ώρας;
Τσέκαρε όλα όσα χρειάζονται και κατέληξε στον καλύτερο. Μην ξεχνάς ότι το πάρτι είναι που θα μείνει αξέχαστο από αυτήν την ημέρα!
Η διαρρύθμιση των τραπεζιών, η επιλογή των καθισμάτων, η ποσότητα των φαγητών, η σωστή θερμοκρασία της αίθουσας, ο σωστός φωτισμός αλλά και οι χώροι στάθμευσης είναι επίσης στοιχεία που πρέπει να τσεκάρετε για να κυλήσει η βραδιά όμορφα για όλους.

*Ψυχαγωγία
ΜΟΥΣΙΚΗ! Αυτή τα ξεκινάει όλα! Η μουσική ξεσηκώνει το πλήθος και το πάρτι στέφεται με επιτυχία! Επομένως ένα έμπειρος Dj είναι βασική προϋπόθεση καθώς και μια σωστή ηχητική εγκατάσταση.
Παρέα βεβαίως με το χορό πάει και το ποτό – για να ξεκουνηθούν και οι πιο ντροπαλοί! Ένας ενημερωμένος barman θα ετοιμάσει τα κατάλληλα κοκτέιλ που θα συμβάλουν στο κέφι της παρέας.

*Αναμνήσεις
Οι φωτογραφίες, εκτός από τις εικόνες που θα αποτυπωθούν στο μυαλό σας, θα είναι αυτές που θα ζωντανεύουν τις όμορφες στιγμές εκείνης της ημέρας: τη συγκίνηση σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τον έρωτα σας, το γλέντι σας, την προετοιμασία σας…
Ο σωστός φωτογράφος ξέρει πώς να τα απαθανατίσει όλα αυτά με τον πιο εκφραστικό τρόπο.

gamos.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024