Μείωση ενοικίου σε ακίνητο ζητά η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα
Μείωση ενοικίου κατά 15% σε μεζονέτα που νοικιάζει στο Κολωνάκι ζητά από τον ιδιοκτήτη της, που είναι ο Δήμος Χίου η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα. Πρόκειται για μια μεζονέτα 146 τετραγωνικών μέτρων με υπόγειους χώρους και θέση παρκινγκ, που έχει περιέλθει στο Δήμο από το «Κληροδότημα Μαδιά».
Μείωση ενοικίου κατά 15% σε μεζονέτα που νοικιάζει στο Κολωνάκι ζητά από τον ιδιοκτήτη της, που είναι ο Δήμος Χίου, επικαλούμενη την οικονομική κρίση η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα.
Πρόκειται για μια μεζονέτα 146 τετραγωνικών μέτρων με υπόγειους χώρους και θέση παρκινγκ,που έχει περιέλθει στο Δήμο από το «Κληροδότημα Μαδιά».
Νοικιαζόταν από το 2004 έναντι 21.000 ευρώ ετησίως από την αμερικανική πρεσβεία. Με την αίτηση της και επικαλούμενη την οικονομική κρίση η Αμερικάνικη Πρεσβεία ζητά τη μείωση του ενοικίου στα 18.000 ευρώ ετησίως.
Το θέμα εξετάστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χίου που αποφάσισε να το ξανασυζητήσει αφού γίνει έρευνα αγοράς στην περιοχή για το ύψος των καταβαλλόμενων ενοικίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέοι δασμοί των ΗΠΑ κατά της Ευρώπης για την Γροιλανδία, αλλά… διαφορετικοί
- Κοπεγχάγη – Νάπολι 1-1: Σε λεπτή βαθμολογική ισορροπία με τον Ολυμπιακό
- Ίντερ – Άρσεναλ 1-3: Ασταμάτητοι οι Κανονιέρηδες, έκαναν το 7Χ7!
- Σπόρτινγκ-Παρί 2-1: Ασταμάτητος και τρομερός Λουίς Σουάρες, εκτοξεύτηκαν 6οι οι Πορτογάλοι
- Βιγιαρεάλ – Άγιαξ 1-2: Πήρε το διπλό και έμεινε «ζωντανός»
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού (pic)

