Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπολ με τσιγάρα στο γάμο της Όλσεν με τον Σαρκοζί!

Μπολ με τσιγάρα στο γάμο της Όλσεν με τον Σαρκοζί!

Η Μαίρη-Κέιτ Όλσεν κι ο αρραβωνιαστικός της Ολιβιέ Σαρκοζί, ετεροθαλής αδερφός του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας, παντρεύτηκαν την Παρασκευή το βράδυ. Η τελετή κλειστή, με 50 μόλις καλεσμένους, έγινε σε κήπο σπιτιού στο ανατολικό Μανχάταν ενώ η δεξίωση στο εσωτερικό του. Εκτός από τα κοκτέιλ που απόλαυσαν άφθονα οι καλεσμένοι πριν το δείπνο, ο χώρος […]

Η Μαίρη-Κέιτ Όλσεν κι ο αρραβωνιαστικός της Ολιβιέ Σαρκοζί, ετεροθαλής αδερφός του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας, παντρεύτηκαν την Παρασκευή το βράδυ. Η τελετή κλειστή, με 50 μόλις καλεσμένους, έγινε σε κήπο σπιτιού στο ανατολικό Μανχάταν ενώ η δεξίωση στο εσωτερικό του. Εκτός από τα κοκτέιλ που απόλαυσαν άφθονα οι καλεσμένοι πριν το δείπνο, ο χώρος ήταν γεμάτος μπολ με τσιγάρα,κατά το περιοδικό «Six Page». Μόλις έκλεισαν τα κινητά τους τηλέφωνα όλοι οι καλεσμένοι -και τα παρέδωσαν μέχρι το τέλος του πάρτι- ξεκίνησαν το κάπνισμα και δεν το σταμάτησαν όλη νύχτα.

Γι αυτό το λόγο δεν υπάρχουν, δυστυχώς, φωτογραφίες ντοκουμέντα, παρά μόνο μαρτυρίες. Κι έτσι, έχουμε μείνει με την περιέργεια του πόσο μεγάλα ήταν εκείνα τα μπολ, τι μάρκα τσιγάρων είχαν επιλέξει και πώς τα είχαν τοποθετήσει; Ερωτήματα που καίνε –σαν τσιγάρα- δηλαδή, κι ενώ για άλλους γάμους θα θέλαμε να μάθουμε όλα τα σχετικά με το φόρεμα της νύφης, εδώ η φαντασία οργιάζει και δεν μπορούμε παρά να σκεφτόμαστε τον Νικολά Σαρκοζί να συνομιλεί με την δίδυμη αδερφή της νύφης, Άσλει μέσα σε σύννεφα γκρίζου καπνού.

Παράξενο -και αταίριαστο- εμφανισιακά ζευγάρι, η 29χρονη πρώην παιδί-θαύμα-ηθοποιός και νυν σχεδιάστρια μόδας κι ο 46χρνονος τραπεζίτης, γνωρίστηκαν το 2012, ενώ αρραβωνιάστηκαν το Φεβρουάριο του 2014, σε διακοπές τους στην Τζαμάικα. Είναι ο δεύτερος γάμος για τον Σαρκοζί, που έχει δύο παιδιά από τον προηγούμενο, ενώ για την Όλσεν είναι ο πρώτος.

gamos.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024