Ένας στους τρεις έχασε τη ρύθμιση για χρέη στο ΙΚΑ
Εκτός της ρύθμισης των 100 δόσεων βγήκε ήδη το 30% των εργοδοτών που υπέβαλε αίτηση στο ΙΚΑ. Το γεγονός οδηγεί σε πάνω από 1 δισ. ευρώ απώλειες για το Ταμείο.
Εκτός της ρύθμισης των 100 δόσεων βγήκε ήδη το 30% των εργοδοτών που υπέβαλε αίτηση στο ΙΚΑ. Το γεγονός οδηγεί σε πάνω από 1 δισ. ευρώ απώλειες για το Ταμείο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, συνολικά 33.972 οφειλέτες σε σύνολο 113. 932 που είχαν ενταχθεί έως και τον Ιούλιο στη ρύθμιση των 100 δόσεων, σταμάτησαν να πληρώνουν, με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να χάσουν τη ρύθμιση και το ΙΚΑ έσοδα πάνω από 1 δισ. ευρώ που υπολόγιζε ότι θα εισπράξει, σε βάθος χρόνου, μέσω του ν. 4321/15.
Τον Οκτώβριο στη ρύθμιση των 100 δόσεων ήταν 84.662 οφειλέτες του ΙΚΑ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνολικός αριθμός όσων την «έχασαν», αν συνυπολογιστούν και όσοι είχαν ρυθμίσει οφειλές μέσω του ΚΕΑΟ, θα φτάσει τους 36.000.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη έπαθαν τροφική δηλητηρίαση σε δείπνο και πέθαναν
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Μπέρδεψε τους «Φραπέδες» και τους «Χασάπηδες» της ΝΔ με τους πραγματικούς αγρότες
- Μην το κουράζεις: Σταμάτα να το υπεραναλύεις τόσο – γιορτές έχουμε
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη