Παρελθόν για την Εσκισέχιρσπορ αποτελεί πλέον ο Φάνης Γκέκας. Ο 35χρονος διεθνής επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα, στην οποία εντάχθηκε το καλοκαίρι. Αγωνίστηκε σε 10 ματς και σημείωσε 5 γκολ, όμως η Εσκισέχιρσπορ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις μία νίκη σε 11 αγώνες.
Παρελθόν για την Εσκισέχιρσπορ αποτελεί πλέον ο Φάνης Γκέκας. Ο 35χρονος διεθνής επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα, στην οποία εντάχθηκε το καλοκαίρι.
Αγωνίστηκε σε 10 ματς και σημείωσε 5 γκολ, όμως η Εσκισέχιρσπορ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις μία νίκη σε 11 αγώνες.
Έτσι, η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και μέσα σε αυτές εντάχθηκε και η λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα επιθετικό.
Ο Γκέκας αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα από το 2012 (με μια τετράμηνη διακοπή) και εκτός από την Εσκισέχιρσπορ έχει φορέσει και τις φανέλες των Σάμσουνσπορ, Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ και Κόνιασπορ.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Ιταλία τη Μπρέσια το βράδυ της Τετάρτης (13/5, 21:30) για την 5η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του LEN Champions League.
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στα επίσημα του γηπέδου κατά τη διάρκεια του Αλ Νασρ – Αλ Χιλάλ με VIP φίλους της πρώτης να βρίσκονται περικυκλωμένοι από αντιπάλους με κοντάρια στα χέρια!
Σε ηλικία 47 ετών έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος Αμερικανός μπασκετμπολίστας Τζέισον Κόλινς, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Έγινε γνωστός ως ο πρώτος παίκτης του NBA που δήλωσε ομοφυλόφιλος.