Αποχή από την προπόνηση οι απλήρωτοι παίκτες του Εργοτέλη
Οι παίκτες του Εργοτέλη δεν προπονήθηκαν χθες, καθώς αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή, διεκδικώντας τα οφειλόμενα από τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου. Σήμερα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση πριν από την προπόνηση της ΠΑΕ με τους παίκτες για να βρεθεί λύση.
Οι παίκτες του Εργοτέλη δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη καθώς αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή, διεκδικώντας τα οφειλόμενα από τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου.
Σήμερα, Παρασκευή, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση πριν από την προπόνηση της ΠΑΕ με τους παίκτες για να βρεθεί λύση.
Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Δημήτρης Παπουτσάκης, καταβάλει προσπάθειες προκειμένου οι παίκτες να λάβουν έστω και ένας μέρος των οφειλομένων, ώστε αυτοί να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Δεν αποκλείεται πάντως σε περίπτωση όπου δεν υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα, να υπάρξει κλιμάκωση των αντιδράσεων από τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων», καθώς είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την αποχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πρωτομαγιά 1994-2026: Η μέρα που ο Θεός της Ταχύτητας, Άιρτον Σένα, έφυγε για την αιωνιότητα (vids, pics)
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ
- ΝΒΑ: Πέρασαν στους ημιτελικούς Τίμπεργουλβς και Νικς, σε Game 7 το Σίξερς-Σέλτικς (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Δράση με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ρεάλ – Χάποελ
- Ινφαντίνο: «Το Ιράν θα παίξει στο Μουντιάλ»
- Ναν: «Σκέφτηκα τον Κόμπι στο σουτ του Χέιζ-Ντέιβις»
- «Η Γιουβέντους δίνει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Λεβαντόφσκι»
- Αταμάν: «Ήταν 10 αστυνομικοί μπροστά από τα αποδυτήριά μας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442