Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τί συμβουλεύουν οι χωρισμένοι

Τί συμβουλεύουν οι χωρισμένοι

Οι παθόντες, πολλές φορές, κουβαλούν μια σοφία που μπορεί να προστατεύσει ορισμένους άλλους από τις… κακοτοπιές. Διαβάστε μερικά από τα αποφθέγματα τους, όπως δημοσιεύθηκαν στο brides.com. «Μια βδομάδα πριν παντρευτώ η αδελφή μου υπέγραφε το διαζύγιο της. Τι περίεργα παιχνίδια παίζει η μοίρα. Μου έδωσε μια αναπάντεχη συμβουλή: να μην ξεχνάω να κοπλιμεντάρω τον άνδρα […]

Οι παθόντες, πολλές φορές, κουβαλούν μια σοφία που μπορεί να προστατεύσει ορισμένους άλλους από τις… κακοτοπιές. Διαβάστε μερικά από τα αποφθέγματα τους, όπως δημοσιεύθηκαν στο brides.com.

«Μια βδομάδα πριν παντρευτώ η αδελφή μου υπέγραφε το διαζύγιο της. Τι περίεργα παιχνίδια παίζει η μοίρα. Μου έδωσε μια αναπάντεχη συμβουλή: να μην ξεχνάω να κοπλιμεντάρω τον άνδρα μου. Το ξεχνάμε αυτό οι γυναίκες. Να μιλάμε γλυκά και να καλοπιάνουμε τους άνδρες μας» – Emily.

«Εγώ ανήκω στις ρομαντικές. Σε αυτές που πιστεύουν ότι ο γάμος και ο έρωτας θα κρατήσουν για πάντα. Μια καλή μου φίλη μου υπενθύμισε ότι ο γάμος έχει και τα πρακτικά του κομμάτια, νομικά και οικονομικά ζητήματα που πρέπει να τσεκάρει κανείς για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων. Η αγάπη είναι ένα πράγμα και το να προστατεύεις τον εαυτό σου ένα άλλο» – Annie.

«Ο γαμπρός μου, πριν παντρευτεί την αδελφή μου είχε στο ενεργητικό του δυο διαζύγια. Αυτό που θεωρούσε σημαντικό για να προστατέψει κανείς το γάμο του ήταν να δεχθεί ότι ο σύντροφος του μπορεί και να αλλάξει. Να το δεχθεί, να προοδεύσει και ο ίδιος και να προσπαθήσουν από κοινού να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα» – Sheila.

«Η διαζευγμένη μητέρα μου με συμβούλεψε να μην ξεχνάω ποτέ ότι εγώ και ο σύζυγος μου είμαστε μια ομάδα και ότι αξίζει να παραμένουμε ενωμένοι και να προχωράμε μαζί σε κάθε αποφαση και ρίσκο» – Beth.


«Τρία χρόνια μετά το διαζύγιο της και ένα μήνα πριν τον δικό μου γάμο μου, η φίλη μου μού τόνισε ότι θα πρέπει να μάθω να συγχωρώ και να ξεχνώ και όχι συνεχώς να ανακατεύω παλιές υποθέσεις. Ή πιστεύεις και προχωράς ή δεν πιστεύεις και φεύγεις» – Sloan.

«Είναι τόσο σημαντικό και σπουδαίο να μπορεί να μπάινεις σγια λίγο στη θέση του άλλου. Να κατανοείς τη δική του οπτική, όχι απαραίτητα για να συμφωνήσεις αλλά για να μπορέσεις να συζητήσεις και να πορευτείς με ηρεμία και σεβασμό μαζί του» – Anne.

«Μην περιμένεις πάντα από το σύντροφο σου να κάνει το κάτι διαφορετικό, κάτι ευφάνταστο, κάτι που θα διασκεδάσει και τους δυο σας και θα ανανεώσει τη σχέση σας. Πρέπει και εσύ να συμμετέχεις ενεργά» – Naomi.

«Έκανα συνέχεια παράπονα ότι δεν κάνει τίποτα για να είμαι ευτυχισμένη και απαιτούσα συνεχώς όλο και περισσότερα. Αυτό ήταν ένα καλό μάθημα: δεν πρέπει να περιμένεις από κανέναν την ευτυχία σου. Ο καθένας μας είναι ατομικά υπεύθυνος για αυτήν» – Linda.

gamos.gr

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024