Συνωμοσία Πυρήνων Φωτιάς: Αναβαθμισμένος στόχος ο Γ.Πανούσης
«Τα ψέματά του τον έχουν στοχοποιήσει ανεπιστρεπτί...».Με αυτά τα λόγια ο κρατούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων Φωτιάς Χρήστος Τσάκαλος εκτοξεύει απειλές εναντίον του Γιάννη Πανούση προσθέτοντας ότι έχει αναβαθμισθεί ως στόχος της Συνωμοσίας.
«Τα ψέματά του τον έχουν στοχοποιήσει ανεπιστρεπτί…».Με αυτά τα λόγια ο κρατούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων Φωτιάς Χρήστος Τσάκαλος εκτοξεύει απειλές εναντίον του Γιάννη Πανούση προσθέτοντας ότι έχει αναβαθμισθεί ως στόχος της Συνωμοσίας.
Με βαριές απειλές και ύβρεις εναντίον του κ. Πανούση ο κρατούμενος Χρήστος Τσάκαλος με κείμενο που ανήρτησε στο Διαδίκτυο αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις μετά τις αποκαλύψεις-καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή υπουργού.
Στο κείμενο του με τίτλο «Για την επιστροφή της αλήθειας» ο Χρήστος Τσάκαλος αποκαλεί τις καταγγελίες «φθηνό μυθιστόρημα» και απευθύνεται με ύβρεις προς τον κ. Πανούση: «Πανούσης έγραψε ένα φθηνό μυθιστόρημα – ρεβάνς για την απόλυσή του από την κυβέρνηση. Οι ιδιοκτήτες του ψέματος, καναλάρχες και μεγαλοεκδότες, ανακάλυψαν στο πρόσωπό του έναν χρήσιμο ηλίθιο και σκηνοθέτησαν ένα “σκάνδαλο”, πάνω στο τίποτα…».
Και συνεχίζει με άμεσες απειλές: «Όμως, ο ψεύτης τις πρώτες μέρες χαίρεται…και όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Μέχρι χθες, ο Πανούσης ήταν απλά ένας χαμαιλέοντας ψευτοδιανοούμενος του συστήματος. Από σήμερα, μπορεί να μην αναβαθμίστηκε ως κυβερνητικό στέλεχος, αναβαθμίστηκε ΌΜΩΣ ως στόχος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, και όσων αγωνίζονται για την ελευθερία…Τα ψέματά του τον έχουν στοχοποιήσει ανεπιστρεπτί…».
Και καταλήγοντας γίνεται περισσότερο σαφής τονίζοντας: «Κι αυτό δεν είναι απειλή. Γιατί, σε αντίθεση με τον Πανούση, η συνέπεια και η ιστορία του αναρχικού αντάρτικου πόλης δε λέει ποτέ ψέματα…».
Σε άλλο σημείο του κειμένου αναφέρει για τις καταγγελίες: «Την ώρα που η εξουσία εδραιώνει την παγκόσμια δικτατορία του φόβου και προετοιμάζει μια νέα αντιτρομοκρατική σταυροφορία, με αφετηρία τους ισλαμοφασίστες του ISIS, ο -κατά φαντασίαν- πρωθυπουργός Πανούσης συνεχίζει το σόου… Γέμισαν οι δεξαμενές κοινωνικού ελέγχου -εφημερίδες, τηλεοράσεις- με λάσπη, ψέματα και ανύπαρκτες συνομιλίες…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρχεία Έπσταϊν: Η Κομισιόν κινεί έρευνα για τον πρώην επίτροπο της Βρετανίας, Πίτερ Μάντελσον
- Τσουκαλάς για Μαρινάκη: Ο σεβασμός στη Δικαιοσύνη δεν είναι σημαία ευκαιρίας να την υψώνουν ευκαιριακά οι προπαγανδιστές του Μαξίμου
- Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ
- Νάπολη: Τέσσερις συλλήψεις για απάτη της Καμόρα σε νοσοκομείο – Σκηνοθετούσε τροχαία για να κλέβει ασφάλιστρα
- Γενεύη: Συνεχίζονται οι πολύωρες συνομιλίες Ουάσινγκτον και Τεχεράνης – Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να καταλήξουν σε συμφωνία;
- Σκόραρε ξανά ο Τεττέη και 1-0 ο Παναθηναϊκός στην Τσεχία (vid)