Στα χέρια ήρθαν φοιτητές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα
Ένταση σημειώθηκε τη Δευτέρα στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, στη διάρκεια κατάθεσης στεφάνου από βουλευτές, τη Νομαρχιακή Επιτροπή και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Προς στιγμήν οι δύο πλευρές ήρθαν στα χέρια, χωρίς πάντως να υπάρξουν τραυματισμοί.
Ένταση σημειώθηκε τη Δευτέρα στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, στη διάρκεια κατάθεσης στεφάνου από βουλευτές, τη Νομαρχιακή Επιτροπή και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Ομάδα φοιτητών προπηλάκισε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και δεν τους επέτρεψε να καταθέσουν στεφάνι, ενώ φώναζε και συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.
Προς στιγμήν οι δύο πλευρές ήρθαν στα χέρια, χωρίς πάντως να υπάρξουν τραυματισμοί.
Λίγο αργότερα, το επεισόδιο εκτονώθηκε και η κατάθεση στεφάνων έγινε κανονικά.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).