Στα χέρια ήρθαν φοιτητές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα
Ένταση σημειώθηκε τη Δευτέρα στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, στη διάρκεια κατάθεσης στεφάνου από βουλευτές, τη Νομαρχιακή Επιτροπή και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Προς στιγμήν οι δύο πλευρές ήρθαν στα χέρια, χωρίς πάντως να υπάρξουν τραυματισμοί.
Ένταση σημειώθηκε τη Δευτέρα στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, στη διάρκεια κατάθεσης στεφάνου από βουλευτές, τη Νομαρχιακή Επιτροπή και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Ομάδα φοιτητών προπηλάκισε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και δεν τους επέτρεψε να καταθέσουν στεφάνι, ενώ φώναζε και συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.
Προς στιγμήν οι δύο πλευρές ήρθαν στα χέρια, χωρίς πάντως να υπάρξουν τραυματισμοί.
Λίγο αργότερα, το επεισόδιο εκτονώθηκε και η κατάθεση στεφάνων έγινε κανονικά.
«Ο ρόλος των γονέων είναι να παραμένουν ήρεμοι και υποστηρικτικοί», συμβουλεύουν οι ειδικοί - Η σημασία της διαχείρισης της πίεσης εκ μέρους των μαθητών, έπειτα από κάθε εξεταζόμενο μάθημα
Παράλληλα με τη λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής, έχει ενεργοποιηθεί ένα πανελλαδικό δίκτυο παρεμβάσεων και στις 13 Περιφέρειες της επικράτειας για τους υποψήφιους που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026