Συγκέντρωση αγροτών στον Ισθμό, άνοιξαν τα διόδια
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη συγκέντρωση αγροτών της ΠΑΣΥ, από όλη την Πελοπόννησο, στον Ισθμό της Κορίνθου και έχουν ανοίξει τα διόδια στο Καλαμάκι.
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη συγκέντρωση αγροτών της ΠΑΣΥ, από όλη την Πελοπόννησο, στον Ισθμό της Κορίνθου και έχουν ανοίξει τα διόδια στο Καλαμάκι.
Αγρότες από διάφορες περιοχές έφτασαν λίγο μετά της 12 το μεσημέρι στον Ισθμό, δίπλα στην γέφυρα της παλαιάς εθνικής οδού, και διαδηλώνουν ενάντια στην κυβερνητική πολιτική λιτότητας και στην αύξηση της φορολογίας.
Οι αγροτοκτηνοτρόφοι στην συνέχεια κινήθηκαν από την παλαιά στην νέα εθνική οδό και κατευθύνθηκαν στα διόδια του Ισθμού στο Καλαμάκι, όπου άνοιξαν τις μπάρες σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας των διοδίων.
Το μέλος της πανελλαδικής γραμματείας της ΠΑΣΥ και της πανελλαδικής των μπλόκων, Δημήτρης Κολοβός, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε ότι η σημερινή μαζική συμμετοχή είναι σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική και τόνισε πως «οι μικρομεσαίοι αγρότες της Πελοποννήσου, αντιστέκονται στην κοινή αγροτική πολιτική και στη φοροληστεία που κάνει η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πώς να απολαύσετε το απόλυτο spa night στο σπίτι
- Κούβα: Υπό την πίεση της οικονομικής κρίσης και του Τραμπ, ο πρόεδρος Ντίαζ-Κανέλ θα απευθυνθεί στα ΜΜΕ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 55χρονος για βιασμό 52χρονης – Τον κλείδωσε μέσα στο σπίτι η γυναίκα
- Παναθηναϊκός: Τι έγραψαν στη Σερβία για την… αντικατάσταση του Μποντιρόγκα στα λάβαρα του ΟΑΚΑ
- Γερουλάνος για διαγραφή Κωνσταντινόπουλου: Δεν είναι ώρα να γινόμαστε λιγότεροι, αλλά περισσότεροι
- Τι αλλαγές φέρνει η νέα διάταξη για τις επικουρικές συντάξεις