Προσφυγόπουλο πνίγηκε όταν ο διακινητής το πέταξε στη θάλασσα
Ένα τρίχρονο παιδάκι που επέβαινε σε πλαστική βάρκα, πνίγηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Χίο, όταν ο Τούρκος διακινητής άρχισε να τους πετά τους επιβαίνοντες στη θάλασσα ώστε να διαφύγει.
Ένα τρίχρονο παιδάκι που επέβαινε σε πλαστική βάρκα, πνίγηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Χίο, όταν ο Τούρκος διακινητής άρχισε να τους πετά τους επιβαίνοντες στη θάλασσα ώστε να διαφύγει.
Σύμφωνα με τις πρώτες επιβεβαιωμένες πληροφορίες, περίπου 20 πρόσφυγες σε βάρκα στην οποία επέβαινε και ο διακινητής, προσέγγισε την ακτή.
Αντιλαμβανόμενος ότι καταδιώκονταν από σκάφος του Λιμενικού Σώματος που είχε σπεύσει στην περιοχή, ο διακινητής άρχισε κυριολεκτικά να πετά έναν-έναν τους επιβαίνοντες στη θάλασσα.
Αποτέλεσμα ήταν, ένα παιδί περίπου τριών ετών να πνιγεί ελάχιστα μέτρα από την ακτή.
Ο Τούρκος διακινητής τελικά συνελήφθη και αναμένεται η αναγνώριση του από τους διασωθέντες. Οι τελευταίοι περιθάλπονται από εθελοντές της περιοχής του Καταρράκτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σουηδία: Η αστυνομία ερευνά «σοβαρό περιστατικό» στην πόλη Μπόντεν – Εφημερίδα αναφέρει πολλούς τραυματίες
- Ουκρανία: Πλήγματα σε ρωσικές μονάδες πετρελαίου και φυσικού αερίου – Με πυραύλους Storm Shadow και drones
- «Έφυγε» από τη ζωή ο θρύλος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Τζον Ρόμπερτσον (pic)
- Πώς να δώσετε ένα αληθινό δώρο τα Χριστούγεννα
- Βρετανία: Άνδρας πήγε σε δείπνο Χριστουγέννων και έμεινε με την οικογένεια για… 45 χρόνια
- Κοντά σε Χουγκάζ ο ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα της υπόθεσης
