Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τίτλοι τέλους για το Downton Abbey με 8,5 εκατομμύρια θεατές

Τίτλοι τέλους για το Downton Abbey με 8,5 εκατομμύρια θεατές

Σχεδόν 8,5 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την Κυριακή στη Βρετανία το τελευταίο επεισόδιο του έκτου -και τελευταίου- κύκλου της επιτυχημένης σειράς Ο Πύργος του Ντάουντον (Downton Abbey). Οι πρωταγωνιστές του θα επιστρέψουν τα Χριστούγεννα στη μικρή οθόνη για ένα εορταστικό επεισόδιο. Πάντως, πολλοί θαυμαστές της σειράς έσπευσαν να την αποχαιρετίσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μία γυναίκα να γράφει: «Σε όλο το επεισόδιο έπινα τσάι και έκλαιγα».

Σχεδόν 8,5 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την Κυριακή στη Βρετανία το τελευταίο επεισόδιο του έκτου -και τελευταίου- κύκλου της επιτυχημένης σειράς Ο Πύργος του Ντάουντον (Downton Abbey).

Οι πρωταγωνιστές του θα επιστρέψουν τα Χριστούγεννα στη μικρή οθόνη για ένα εορταστικό επεισόδιο.

Σχεδόν 9,2 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν την έναρξη του 95λεπτου επεισοδίου, ενώ 8,5 εκατομμύρια το είδαν μέχρι τέλους.

Η σειρά εποχής ξεκινά από τα τέλη της δεκαετίας του 1920, λίγο πριν από τη Μεγάλη Ύφεση και παρουσιάζει τις περιπέτειες της αριστοκρατικής οικογένειας των Κρόουλι και των υπηρετών τους και τον τρόπο με τον οποίο προσαρμόζονται στην εξέλιξη της βρετανικής κοινωνίας.

Η σειρά του Βρετανού Τζούλιαν Φέλοους, γνώρισε παγκόσμια επιτυχία και προβλήθηκε σε εκατό χώρες.

Με τους τίτλους τέλους, εκατομμύρια Βρετανοί είπαν αντίο σε μια από τις σειρές που αγαπήθηκε περισσότερο στη βρετανική τηλεόραση.

«Πώς θα είναι τα κυριακάτικα βράδια μας χωρίς την οικογένεια Κρόουλι;» διερωτήθηκε η εφημερίδα The Telegraph ενώ χιλιάδες συγκινημένοι λάτρεις του «Πύργου» αποχαιρέτισαν τη σειρά στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Έκλαιγα και έπινα τσάι σε όλο το επεισόδιο. Αυτή η σειρά είναι απίστευτη. (Αναμένω) με ανυπομονησία το έκτακτο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο» έγραψε στο Twitter μια γυναίκα.

Η σειρά έχει τιμηθεί κατ’ επανάληψη με βραβεία Emmy, Golden Globes, και Bafta.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024