Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τόσκας: Οι φωτογραφίες δείχνουν τους δράστες της επίθεσης στον Γ.Κουμουτσάκο

Τόσκας: Οι φωτογραφίες δείχνουν τους δράστες της επίθεσης στον Γ.Κουμουτσάκο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης κατά του Γ.Κουμουτσάκου το απόγευμα της Πέμπτης, μπροστά στη Βουλή. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν.Τοσκα, αναζητούνται άτομα που «κατά πάσα πιθανότητα θα εντοπιστούν γιατί υπάρχουν καθαρές και οι φωτογραφίες τους και ξέρουμε που κινούνται».

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης κατά του Γ.Κουμουτσάκου το απόγευμα της Πέμπτης, μπροστά στη Βουλή.

«Η έρευνα συνεχίζεται, έγιναν κάποιες προσαγωγές και εξετάστηκαν κάποια άτομα, αλλά συνεχίζεται η έρευνα και σε συγκεκριμένους γεωγραφικούς χώρους και ψάχνουμε για κάποια άτομα που κατά πάσα πιθανότητα θα εντοπιστούν γιατί υπάρχουν καθαρές και οι φωτογραφίες τους και ξέρουμε που κινούνται» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν.Τόσκας στο Mega.

Ο κ. Τόσκας έδειξε προς τη Χρυσή Αυγή, σημειώνοντας πως κατά πάσα πιθανότητα «πρόκειται για ανθρώπους αυτού του πολιτικού χώρου».

«Έχουμε σοβαρές ενδείξεις, μπορεί να γλιτώσουν το αυτόφωρο αλλά η Δικαιοσύνη λειτουργεί και μετά το αυτόφωρο» υποστήριξε.

Παράλληλα, μιλώντας στον Alpha, ο κ. Τόσκας άφησε αιχμές για τη στάση των αστυνομικών που ήταν στο σημείο της επίθεσης, λέγοντας: «Υπάρχουν ερωτηματικά στο αν θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα και αναφέρομαι καθαρά σε ό,τι αφορά στην σύλληψη των δραστών, τα οποία θα διευκρινιστούν εντός της ημέρας».

Η πορεία των ερευνών

Από το βράδυ της Πέμπτης έγιναν οκτώ προσαγωγές ενώ συνεχίζεται και σήμερα η εξέταση υπόπτων. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Οι έρευνες των αστυνομικών εστιάζονται στον εντοπισμό δυο βασικών προσώπων που φαίνονται στα βίντεο να βιαιοπραγούν σε βάρος του βουλευτή. Πρόκειται για ένα άτομο με μαύρο τζόκεϊ που σύμφωνα με την αστυνομία είναι μέλος της Χρυσής Αυγής και τον αποκαλούν με το ψευδώνυμο «ο γυμναστής» και ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και ένας ακόμα άνδρας που επίσης διακρίνεται καθαρά στο βίντεο.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί ερευνούν για τη σύλληψη και άλλων ατόμων. Όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός, ο εντοπισμός των δραστών είναι θέμα χρόνου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024