Τόσκας: Στέλεχος της ΧΑ ένας από τους δράστες της επίθεσης στον Κουμουτσάκο
Στέλεχος της Χρυσής Αυγής ένας από τους δράστες του σημερινού επεισοδίου ξυλοδαρμού του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.
Στέλεχος της Χρυσής Αυγής ένας από τους δράστες του σημερινού επεισοδίου ξυλοδαρμού του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.
Ο κ. Τόσκας, μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση του ενός δράστη και γίνονται ενέργειες για να συλληφθεί.
Για τους άλλους τρεις που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο ο κ. Τόσκας ανέφερε πως βρίσκονται στη διαδικασία της ταυτοποίησης, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχει έρευνα και για περισσότερα άτομα.
Σε ότι αφορά την στάση της αστυνομίας ο κ .Τόσκας είπε ότι ήταν η αρμόζουσα, ήταν η δέουσα και πως άντρες των ΜΑΤ προστάτεψαν τον κ. Κουμουτσάκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το «οπλοστάσιο» των ΗΠΑ στο κατώφλι του Μαδούρο: Πώς εξελίσσεται η εκστρατεία πίεσης κατά της Βενεζουέλας
- Η Κομισιόν απαντά στον Μασκ: Οι νομοθεσίες ισχύουν για όλους – «Δύναμή» μας να μετριάσουμε τις εντάσεις
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό
- Ελλάδα – Γερμανία: Βαθιά ελλειμματικό παραμένει το διμερές εμπόριο
- Ρεκόρ με καύσωνες για την Ελλάδα μέχρι το 2100


