Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρήγμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με φόντο τις ελληνικές ζυθοποιίες

Ρήγμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με φόντο τις ελληνικές ζυθοποιίες

Το πρώτο ρήγμα στην κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προκάλεσε το άρθρο στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που προέβλεπε την αύξηση της φορολόγησης για τις μικρές ελληνικές ζυθοποιίες. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, το καταψήφισαν, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί, όμως η επίμαχη ρύθμιση πιθανότατα θα επανέλθει σήμερα, Πέμπτη, στη Βουλή με τη μορφή της τροπολογίας.

Το πρώτο ρήγμα στην κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προκάλεσε το άρθρο στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που προέβλεπε την αύξηση της φορολόγησης για τις μικρές ελληνικές ζυθοποιίες.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, το καταψήφισαν, με αποτέλεσμα το άρθρο αποσυρθεί. Όμως -όπως αναφέρει το Έθνος– η επίμαχη ρύθμιση πιθανότατα θα επανέλθει σήμερα, Πέμπτη, στη Βουλή με τη μορφή της τροπολογίας.

Η αύξηση του φόρου στην ελληνική μπίρα είναι ένα από τα 49 προαπαιτούμενα. Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι η λύση για την ψήφιση του μέτρου αναζητείται στην τροποποίηση της πρότασης -κάτι που αναμένεται να συζητηθεί μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων σήμερα το πρωί.

Στη συνεδρίαση της Τετάρτης, το επίμαχο άρθρο 52 ψήφισαν μόνο οι 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Η διάταξη δεν περνά στην Ολομέλεια» δήλωσε μετά την ψηφοφορία ο προεδρεύων Γεράσιμος Μπαλαούρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024