Βολές ΚΚΕ κατά της κρατικής τηλεόρασης για τη μετάδοση της ομιλίας Μιχαλολιάκου
Νέο επεισόδιο στην κόντρα του ΚΚΕ με την ΧΑ, αυτή τη φορά με αφορμή τη μετάδοση της ομιλίας του Μιχαλολιάκου από την ΕΡΤ. «Με το βήμα που του παρείχε η κρατική τηλεόραση, ο Μιχαλολιάκος προχώρησε σε ένα νέο εμετικό παραλήρημα ναζιστικής, φασιστικής προπαγάνδας, πρωτόγονου αντικομμουνισμού και επικίνδυνου ρατσισμού» αναφέρει ο Περισσός.
Νέο επεισόδιο στην κόντρα του ΚΚΕ με την Χρυσή Αυγή, αυτή τη φορά με αφορμή τη μετάδοση της ομιλίας του Ν.Μιχαλολιάκου από την ΕΡΤ.
«Με το βήμα που του παρείχε η κρατική τηλεόραση, ο Μιχαλολιάκος προχώρησε σε ένα νέο εμετικό παραλήρημα ναζιστικής, φασιστικής προπαγάνδας, πρωτόγονου αντικομμουνισμού και επικίνδυνου ρατσισμού» αναφέρει ο Περισσός.
«Σε μια περίοδο που το ΚΚΕ βρίσκεται επικεφαλής στην οργάνωση του αγώνα ενάντια στη συνολική χρεοκοπία του λαού μας για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, ειδικά η επίθεση στο ΚΚΕ δείχνει ποια ταξικά συμφέροντα υπηρετεί η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή και η ηγεσία της» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Στην ομιλία του, ο κ. Μιχαλολιάκος μίλησε για διαστρέβλωση της ιστορίας «και την κομμουνιστική προπαγάνδα που προωθείται αναφορικά με το έπος του 1940 και το ΟΧΙ που είπε ο Ιωάννης Μεταξάς».
«Οι Χρυσαυγίτες αποτελούν την συνέχεια του Εθνικού καθεστώτος του Πατέρα της Νίκης που είπε ένα βροντερό ΟΧΙ στους Ιταλούς και τους Γερμανούς εισβολείς και θα είμαστε οι πρώτοι που θα πολεμούσαμε στο μέτωπο.
» Αυτοί που δεν πρέπει να ομιλούν είναι το ΚΚΕ, το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας που συστηματικά συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή. Με τα ψέματά τους όμως δεν πρόκειται να πάνε μακριά, η αλήθεια θα λάμψει» τόνισε.
Διαβάστε επίσης
- Βουλή: Νέο επεισόδιο στην κόντρα της Χρυσής Αυγής με το ΚΚΕ
- Χάος στη Βουλή με επίθεση χρυσαυγιτών κατά του ΚΚΕ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ευρωπαϊκή εισαγγελία ερευνά 117 νέες υποθέσεις στην Ελλάδα – Πυρά ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς
- Τσουκαλάς: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη η χώρα μας έγινε ο καλύτερος πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
- Πώς διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα τον Ιανουάριο (πίνακες)
- Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στους «8» του Champions League κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ
- Ποινική δίωξη για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα μας στον Γεωργιανό ύποπτο για κατασκοπεία
- Ενέργεια: Έκτακτη σύσκεψη στο ΥΠΕΝ – Συγκαλείται η ομάδα διαχείρισης κρίσεων για καύσιμα και αέριο
