Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη προπόνηση Πογέτ και αποστολή για το ντέρμπι με ΠΑΟ

Η πρώτη προπόνηση Πογέτ και αποστολή για το ντέρμπι με ΠΑΟ

Νέος προπονητής, ίδια αποστολή για την ΑΕΚ. Οι... συνήθεις 20 θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο της Αττικής Οδού ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (19:30) με τον Παναθηναϊκό, όπου είναι πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον κιτρινόμαυρο πάγκο ο Γκας Πογέτ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι τρεις ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Αλάιν Μπαρόχα, ο Ντίντακ Βίλα και ο Χρήστος Αραβίδης. Από αυτούς, μόνο η συμμετοχή του Αραβίδη, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, κρίνεται αμφίβολη.

Νέος προπονητής, ίδια αποστολή για την ΑΕΚ. Οι… συνήθεις 20 θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο της Αττικής Οδού ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (19:30) με τον Παναθηναϊκό, όπου είναι πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον κιτρινόμαυρο πάγκο ο Γκας Πογέτ.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι τρεις ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Αλάιν Μπαρόχα, ο Ντίντακ Βίλα και ο Χρήστος Αραβίδης. Από αυτούς, μόνο η συμμετοχή του Αραβίδη, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, κρίνεται αμφίβολη.

Παρόντες στη σημερινή προπόνηση ήταν και οι δύο άμεσοι συνεργάτες του Πογέτ, Μαουρίτσιο Ταρίκο και Τσάλρι Οτγουελ, οι οποίοι ταξίδεψαν τα ξημερώματα στην Αθήνα για να προλάβουν να βρεθούν στα Σπάτα το πρωί.

Η αποστολή ουσιαστικά αποτελεί «κληρονομιά» που αφήνουν ο Τραϊανός Δέλλας και ο Στέλιος Μανωλάς. Τις προσεχείς εβδομάδες θα φανεί αν ο νέος τεχνικός της Ενωσης εμπιστεύεται και κάποιους άλλους παίκτες, πλην των γνωστών 20 που είναι οι εξής: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Αραβίδης, Μπουονανότε, Κρισάντους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024