Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή και δικαίωμα να επιδίδονται στα «σύγχρονα» σεξουαλικά παιχνίδια. Ένα από αυτά είναι και το sexting – τα σέξι μηνύματα στα social media. Είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες – και εύκολους – τρόπους για να κρατάτε λίγο πικάντικη τη σχέση σας.
Ακολουθήστε τα 10 βασικά βήματα για να πετύχει η συνταγή:

Κανόνας 1: Προσοχή πριν πατήσετε το send να επιβεβαιώσετε τον παραλήπτη. Πολλές φορές γίνονται μπερδέματα και μπορεί το kinky μήνυμα σας να βρεθεί να διαβάζεται από τον διευθυντή σας.

Κανόνας 2: Μην στέλνετε sexts όταν ξέρετε ότι ο σύντροφος σας είναι σε meeting… Απλά δεν θα σας απαντήσει, απλά θα το βρει σαχλό όλο αυτό και ίσως εκνευριστεί. Κοινώς, τσάμπα η έμπνευση σας θα πάει.

Κανόνας 3: Μην περιορίζεστε στα γραπτά. Ανάψτε ακόμη περισσότερο τα πράγματα στέλνοντας μια σέξι selfie – ακόμη και με φόντο το πλυντήριο σας

Κανόνας 4: Τα sexts μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συμφιλιωθείτε ή ακόμη και να εξιλεωθείτε για τις ατελείωτες ώρες που περνάτε στο γραφείο. Safe, στοχευμένο και ανανεωτικό.

Κανόνας 5: Αποφύγετε τις γυμνές φωτογραφίες. Μπορεί να ξεχαστούν και το κινητό να το πάρει από το μικρό σας παιδί μέχρι ένα συνάδελφος που ξέμεινε από μπαταρία και ουπς!

Κανόνας 6: «Τι μου κάνεις» «Τι σου κάνω» ή οι υπεραναλύσεις δεν συγκαταλέγονται στα sexts. Σε αυτού του είδoυς τα μηνύματα είμαστε σύντομοι, τολμηροί και ευφάνταστοι. Το «θέλω να σε φιλήσω» είναι ρομαντικό-ερωτικό και όχι σέξι.

Κανόνας 7: Στην ερώτηση «τι φοράς» δεν απαντάμε «τζιν και t-shirt». Αυτοσχεδίασε, σκέψου τι του αρέσει κτλ.

Κανόνας 8: Μην γελάτε συνέχεια πονηρά αν είστε με κόσμο γιατί τους προκαλείτε να ρωτήσουν με ποιον μιλάτε και ποιος ξέρει τι θα βάζoυν με το μυαλό τους.

Κανόνας 9: Στην ερώτηση «τι κάνεις» δεν απαντάμε «πήγα για ψώνια, άφησα τα παιδιά στο γυμναστήριο, πλήρωσα τους λογαριασμούς και τώρα σε σκέφτομαι». Απαντάς αμέσως κάτι σέξι και juicy…

Κανόνας 10: Στις 9.30 το πρωί που μόλις έχει ξεκινήσει ο πανικός στο γραφείο μάλλον δεν είναι η καταλληλότερη ώρα για sexting.

gamos.gr