Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τί πρέπει να ξέρεις για το sexting

Τί πρέπει να ξέρεις για το sexting

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή και δικαίωμα να επιδίδονται στα «σύγχρονα» σεξουαλικά παιχνίδια. Ένα από αυτά είναι και το sexting – τα σέξι μηνύματα στα social media. Είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες – και εύκολους – τρόπους για να κρατάτε λίγο πικάντικη τη σχέση σας. Ακολουθήστε τα 10 βασικά βήματα για να πετύχει η […]

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή και δικαίωμα να επιδίδονται στα «σύγχρονα» σεξουαλικά παιχνίδια. Ένα από αυτά είναι και το sexting – τα σέξι μηνύματα στα social media. Είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες – και εύκολους – τρόπους για να κρατάτε λίγο πικάντικη τη σχέση σας.
Ακολουθήστε τα 10 βασικά βήματα για να πετύχει η συνταγή:

Κανόνας 1: Προσοχή πριν πατήσετε το send να επιβεβαιώσετε τον παραλήπτη. Πολλές φορές γίνονται μπερδέματα και μπορεί το kinky μήνυμα σας να βρεθεί να διαβάζεται από τον διευθυντή σας.

Κανόνας 2: Μην στέλνετε sexts όταν ξέρετε ότι ο σύντροφος σας είναι σε meeting… Απλά δεν θα σας απαντήσει, απλά θα το βρει σαχλό όλο αυτό και ίσως εκνευριστεί. Κοινώς, τσάμπα η έμπνευση σας θα πάει.

Κανόνας 3: Μην περιορίζεστε στα γραπτά. Ανάψτε ακόμη περισσότερο τα πράγματα στέλνοντας μια σέξι selfie – ακόμη και με φόντο το πλυντήριο σας

Κανόνας 4: Τα sexts μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συμφιλιωθείτε ή ακόμη και να εξιλεωθείτε για τις ατελείωτες ώρες που περνάτε στο γραφείο. Safe, στοχευμένο και ανανεωτικό.

Κανόνας 5: Αποφύγετε τις γυμνές φωτογραφίες. Μπορεί να ξεχαστούν και το κινητό να το πάρει από το μικρό σας παιδί μέχρι ένα συνάδελφος που ξέμεινε από μπαταρία και ουπς!

Κανόνας 6: «Τι μου κάνεις» «Τι σου κάνω» ή οι υπεραναλύσεις δεν συγκαταλέγονται στα sexts. Σε αυτού του είδoυς τα μηνύματα είμαστε σύντομοι, τολμηροί και ευφάνταστοι. Το «θέλω να σε φιλήσω» είναι ρομαντικό-ερωτικό και όχι σέξι.

Κανόνας 7: Στην ερώτηση «τι φοράς» δεν απαντάμε «τζιν και t-shirt». Αυτοσχεδίασε, σκέψου τι του αρέσει κτλ.

Κανόνας 8: Μην γελάτε συνέχεια πονηρά αν είστε με κόσμο γιατί τους προκαλείτε να ρωτήσουν με ποιον μιλάτε και ποιος ξέρει τι θα βάζoυν με το μυαλό τους.

Κανόνας 9: Στην ερώτηση «τι κάνεις» δεν απαντάμε «πήγα για ψώνια, άφησα τα παιδιά στο γυμναστήριο, πλήρωσα τους λογαριασμούς και τώρα σε σκέφτομαι». Απαντάς αμέσως κάτι σέξι και juicy…

Κανόνας 10: Στις 9.30 το πρωί που μόλις έχει ξεκινήσει ο πανικός στο γραφείο μάλλον δεν είναι η καταλληλότερη ώρα για sexting.

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024