
ΥΠΟΙΚ: Δεν σχετίζεται ο ΕΝΦΙΑ με τη ρύθμιση των 100 δόσεων
Λήγει σήμερα, Παρασκευή, η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης από τις συνολικά πέντε δόσεις του ΕΝΦΙΑ. Το υπουργείο Οικονομικών διέψευσε ότι τυχόν μη καταβολή της πρώτης δόσης οδηγεί σε απώλεια της ρύθμισης των 100 δόσεων.
Λήγει σήμερα, Παρασκευή, η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης από τις συνολικά πέντε δόσεις του ΕΝΦΙΑ.
Όσοι πληρώσουν τη δόση εκπρόθεσμα, αυτή θα είναι προσαυξημένη κατά 0,73%.
Το υπουργείο Οικονομικών διέψευσε κατηγορηματικά δημοσιεύματα τα οποία συσχέτιζαν τη μη καταβολής της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ με απώλεια της ρύθμισης των 100 δόσεων.
«Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες πως δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από κανένα νόμο» τονίζει σχετική ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου: «Αν γυρνούσε το παιδί του πίσω, ας σκότωνε το δικό μου»
- Πιερία: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος 73χρονου – Βρέθηκε νεκρός στην αυλή του
- Νέα Αριστερά: Καμία συναίνεση στην καταστροφική Συνταγματική Αναθεώρηση του Μητσοτάκη
- Δημήτρης Γκιώνης – Πέθανε ο συγγραφέας και δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ
- ΣΥΡΙΖΑ: Καμία συναίνεση με τη σκοτεινή κυβέρνηση για αναθεώρηση του Συντάγματος, θα καταθέσουμε δική μας πρόταση
- Η Μεγάλη Εικόνα βάζει στο «μικροσκόπιο» τα μεγάλα ζητήματα της επικαιρότητας