Αλλο ένα παιδάκι μεταναστών χάθηκε στα νερά του Αιγαίου
Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης έρευνες από ελικόπτερο Σούπερ Πούμα στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Χίου για τον εντοπισμό ενός ανήλικου παιδιού μεταναστών.
Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης έρευνες από ελικόπτερο Σούπερ Πούμα στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Χίου για τον εντοπισμό ενός ανήλικου παιδιού μεταναστών.
Όπως ενημερώθηκε από τον τουρκική Ακτοφυλακή το ελληνικό Λιμενικό, το παιδάκι μαζί με άλλους μετανάστες βρέθηκαν στη θάλασσα όταν η λέμβος που τους μετέφερε ανατράπηκε.
Εντός τουρκικών χωρικών υδάτων περισυλλέχθηκαν μία σορός και 43 διασωθέντες. Οι Τούρκοι εκτιμούν ότι το παιδάκι -για την ώρα αγνώστου ηλικίας και φύλου- είναι πιθανότατα νεκρό. Ενημέρωσαν πάντως τους έλληνες λιμενικούς, καθώς τα θαλάσσια ρεύματα ενδεχομένως το παρασύρουν προς την ελληνική πλευρά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Βlackout challenge» – Γονείς στη Βρετανία προσφεύγουν κατά του TikTok για τον θάνατο των παιδιών τους
- Κρήτη: Συνελήφθη 46χρονος τσαντάκιας που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στο Ηράκλειο
- Μαξίμου: Με επικοινωνιακές μεθοδεύσεις και τακτικισμούς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη φθορά από τις αγροτικές κινητοποιήσεις
- Γερμανία: Δεν… άκουσε τον Τραμπ – Έστειλε στρατιώτες στη Γροιλανδία λόγω «ρωσικών και κινεζικών απειλών»
- Νέο ρεκόρ στον τουρισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να παίξω καλύτερα – Ο Γουεμπανιάμα είναι… εφιάλτης»
