Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγεβιτς και «Τίγρης» αποφασίζουν για τον προπονητή

Μπάγεβιτς και «Τίγρης» αποφασίζουν για τον προπονητή

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να είναι στην κορυφή της λίστας του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής ολοκλήρωσε τις επαφές και ενημέρωσε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα δεδομένα που ισχύουν. Αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι ότι ο Ουρουγουανός αποτελεί τον υπ'αριθμόν ένα στόχο, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις τις οποίες έχει προχωρήσει ο «Μίλο».

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να είναι στην κορυφή της λίστας του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής ολοκλήρωσε τις επαφές και ενημέρωσε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα δεδομένα που ισχύουν.

Αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι ότι ο Ουρουγουανός αποτελεί τον υπ’αριθμόν ένα στόχο, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις τις οποίες έχει προχωρήσει ο «Μίλο».

Μία από αυτές είναι και του Ισπανού, Χάβρι Γκράθια, ο οποίος είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις στο πέρασμά του από τη χώρα μας και την Κέρκυρα (2011/12) ενώ ακολούθησε η επιτυχημένη θητεία στην πατρίδα του με την Αλμερία, την Οσασούνα και τη Μάλαγα.

Ετσι, και με δεδομένο ότι υπάρχουν ακόμα 1-2 υποψήφιοι τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το «μπαλάκι» πλέον περνάει στο γήπεδο του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ θα ενημερωθεί από τον Μπάγεβιτς για τους όρους που θέτουν οι επίδοξοι αντικαταστάτες του Τραϊανού Δέλλα και οι διαπραματεύσεις θα μπουν στο τελικό τους στάδιο.

Στόχος είναι, ο νέος προπονητής να δει για πρώτη φορά την ομάδα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και να κάνει ντεμπούτο στις 8 Νοεμβρίου στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ετσι, θα έχει μπροστά του ένα δεκαπενθήμερο να δουλέψει, καθώς ανάμεσα στην 10η και την 11η αγωνιστική μεσολαβεί η διακοπή για τα μπαράζ των προκριματικών του EURO 2016.

Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η ΑΕΚ όσον αφορά το νέο προπονητή. Για να τηρηθεί, ωστόσο, χρειάζονται άμεσες αποφάσεις καθώς ο χρόνος πιέζει και ήδη η ομάδα αναγκάζεται να πορευτεί με υπηρεσιακό τεχνικό σε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια: την Τετάρτη με την Ξάνθη για το κύπελλο Ελλάδα και την Κυριακή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τον Παναθηναϊκό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024