
Εκδίδεται το 10ετές ομολόγο της Κύπρου
Εντός της ημέρας αναμένεται η έκδοση 10ετούς ομολόγου της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους. Επίσης, ανακοινώθηκε η πρόσκληση προς τους κατόχους υφιστάμενων ευρωομολόγων για ανταλλαγή τους με ομόλογα της νέας έκδοσης της Δημοκρατίας.
Εντός της ημέρας αναμένεται η έκδοση 10ετούς ομολόγου της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.
Επίσης, ανακοινώθηκε η πρόσκληση προς τους κατόχους υφιστάμενων ευρωομολόγων για ανταλλαγή τους με ομόλογα της νέας έκδοσης της Δημοκρατίας.
Πρόκειται για δύο ομόλογα, που λήγουν το 2019 και το 2020 αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανρί: «Λανθασμένη η κόκκινη στον Κουμπαρσί, η αποβολή του άλλαξε εντελώς το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο»
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν
- Ρίξτε μια ματιά στο τρένο με το οποίο ταξίδευε ο Τίτο
- Εκτός ο Ευαγγέλου: Χωρίς Έλληνα διαιτητή το μουντιάλ, όπου πάνε Νορβηγός και Σουηδός
- «Κροτίδες» μεταξύ ΠΑΣΟΚ-Γεωργιάδη για τα ρουσφέτια: Τώρα θυμήθηκε το Πάσχα ο ρουσφετάκιας υπουργός για να ξεφύγει


