Οι πρώτες πληροφορίες για το Harry Potter and the Cursed Child, το θεατρικό που έχει γράψει η συγγραφέας του μαθητευόμενου μάγου, Τζ.Κ.Ρόουλινγκ, κάνουν δειλά την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν οι παραγωγοί της παράστασης, το θεατρικό -που θα χωρίζεται σε δύο μέρη- θα έχει ως ήρωα τον γιο του Χάρι Πότερ, Αλμπους Σέβερους Πότερ.

Η παράσταση θα αποτελέσει σίκουελ της σειράς βιβλίων της Ρόουλινγκ και γίνεται, έτσι, η όγδοη ιστορία του Χάρι Πότερ.

«Την ώρα που ο Χάρι αντιμετωπίζει ένα παρελθόν που αρνείται να μείνει εκεί που ανήκει, ο νεότερος γιος του, Άλμπους, πρέπει να παλέψει με το βάρος μίας οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν ήθελε» αναφέρει η σύνοψη της υπόθεσης.

«Την ώρα που το παρελθόν και το παρόν συγχέονται με τρόπο δυσοίωνο, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος πρέπει να μάθουν την άβολη αλήθεια: μερικές φορές, το σκοτάδι έρχεται από μέρη που δεν το περιμένεις» σημειώνει το δελτίο Τύπου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση διαδραματίζεται 19 χρόνια μετά την τελική μάχη Χάρι Πότερ και Λόρδου Βόλντεμορντ.

Η παράσταση θα ανέβει στο Palace Theatre του Λονδίνου από τον Ιούνιο του 2016 και τα δύο μέρη είναι σχεδιασμένα να παρουσιάζονται είτε την ίδια νύχτα, είτε σε δύο συνεχόμενες βραδιές.

Η ίδια η Ρόουλινγκ παρουσίασε το artwork της παράστασης, λέγοντας ότι το λατρεύει, ενώ πολλοί θαυμαστές της έσπευσαν να σημειώσουν ότι η φωλιά με τα φτερά που εμφανίζεται στην αφίσα θυμίζει την χρυσή μπάλα του Κουίντιτς, του παιχνιδιού του κόσμου των μάγων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ