Αναζήτηση ισοδυνάμων μετά τη μεταβολή του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση
Στην αύξηση της φορολογίας στα τυχερά παιχνίδια και των εισφορών που αποδίδουν εργολάβοι μεγάλων οδικών δικτύων προς το κράτος στρέφεται η κυβέρνηση για να απεγκλωβιστεί από τον λαβύρινθο των ισοδύναμων για τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.
Σύμφωνα με τα Νέα, ο χρόνος λειτουργεί πιεστικά για το οικονομικό επιτελείο καθώς ώς το τέλος της εβδομάδας, όπως έχουν ανακοινώσει αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, θα πρέπει να έχουν εντοπιστεί οι πηγές νέων εσόδων που θα λειτουργήσουν ως ισοδύναμα για τις μεταβολές του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.
«Σε καμιά περίπτωση πάντως τα ισοδύναμα δεν θα προέλθουν από την κατανάλωση» διαβεβαιώνουν κυβερνητικοί παράγοντες που έχουν γνώση των προθέσεων του οικονομικού επιτελείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης: Κανείς δεν μπορεί να κακοποιεί ούτε ανθρώπους ούτε ζώα
- Προς το χειρότερο τρίμηνο από το 2001 η μετοχή της Oracle
- Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Θεσσαλία και Εύβοια – Πού έπεσε ο μεγαλύτερος όγκος νερού
- Ισραήλ: Έγινε η πρώτη χώρα που αναγνώρισε τη Σομαλιλάνδη – Αντιδρούν Σομαλία, Αίγυπτος, Τουρκία, Τζιμπουτί
- ΚΕΔ: Τα πολλά κρυμμένα μυστικά και η έλλειψη διαφάνειας
- Καθηγητής Χάρβαρντ για Τραμπ: «Δεν τερμάτισε πολέμους… είναι ανυπόμονος, κακός ειρηνοποιός»

