Αναβάλλεται η τηλεδιάσκεψη του EuroWorking Group για την Ελλάδα
Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Τετάρτη τηλεδιάσκεψη του EuroWorking Group, κατά την οποία αναμενόταν να γίνει η ενημέρωση από τους Θεσμούς για την πορεία υλοποίησης του ελληνικού προγράμματος. Όπως ανέφεραν οι εν λόγω πηγές, η Ελλάδα δεν έχει εφαρμόσει τα προαπαιτούμενα στο σύνολό τους, και το θέμα θα συζητηθεί μόλις αυτά εφαρμοστούν πλήρως.
Αναβάλλεται, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη τηλεδιάσκεψη του EuroWorking Group, κατά την οποία αναμενόταν να γίνει η ενημέρωση από τους Θεσμούς για την πορεία υλοποίησης του ελληνικού προγράμματος.
Όπως ανέφεραν οι εν λόγω πηγές, η Ελλάδα δεν έχει εφαρμόσει τα προαπαιτούμενα στο σύνολό τους, και το θέμα θα συζητηθεί μόλις αυτά εφαρμοστούν πλήρως.
Η απόφαση για την εκταμίευση της υποδόσης των 2 δισ. ευρώ, που συνδέεται με την επίμαχη δέσμη προαπαιτούμενων, αναμένεται να κριθεί την επόμενη εβδομάδα.
Για την υλοποίηση των προαπαιτούμενων επαφές ξεκινά από την Τετάρτη το κλιμάκιο των εκπροσώπων των δανειστών, το οποίο βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.
Οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών Ντέκλαν Κοστέλο (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ) και Ράσμους Ρίφερ (ΕΚΤ) θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Ντέβον Χολ
- Γερμανία: Νομοσχέδιο για την ψηφιακή βία και τα πορνογραφικά deepfakes, μετά την καταγγελία ηθοποιού για «ψηφιακό βιασμό»
- Θεσσαλονίκη: Παιδάκι 2,5 ετών περιφερόταν μόνο του στο δρόμο – Συνελήφθη η μητέρα
- LIVE: Μπράιτον – Λίβερπουλ
- Συνάντηση Μητσοτάκη με Έλληνες που επαναπατρίσθηκαν μαζί με τα κατοικίδιά τους από τη Μέση Ανατολή
- ΠΑΟΚ: «Ρατσισμός είναι να μισείς κάτι, που τυχαία δεν είσαι» (pic)
