Διαψεύδονται τα περί μετάβασης Καμμένου στο υπουργείο με ελικόπτερο
«Δημοσιεύματα που φέρουν τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο να χρησιμοποιεί ελικόπτερο για να μεταβαίνει στο Υπουργείο είναι ψευδή, συκοφαντικά και έχουν μοναδικό σκοπό να ρίξουν «λάσπη στον ανεμιστήρα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Δημοσιεύματα που φέρουν τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο να χρησιμοποιεί ελικόπτερο για να μεταβαίνει στο Υπουργείο είναι ψευδή, συκοφαντικά και έχουν μοναδικό σκοπό να ρίξουν «λάσπη στον ανεμιστήρα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι το ελικοδρόμιο του υπουργείου Άμυνας έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται από το Νοέμβριο του 2004.
«Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη με ελικόπτερο στις 14 Οκτωβρίου 2015 -συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ και τον αρχηγό Στόλου αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Καραγεώργη ΠΝ- στη Φρεγάτα ‘Σπέτσαι’ που έπλεε καταμεσής του Αιγαίου για εκπαιδευτικές βολές του Ναυτικού» διευκρινίζεται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραήλ: Δεκάδες μαχητικά παρήγγειλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Boeing για λογαριασμό της ισραηλινής αεροπορίας
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,