Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Πάνω από 500 κιλά αρτοσκευασμάτων προσφέρουν οι αρτοποιοί στους πρόσφυγες
Κίνηση αλληλεγγύης πραγματοποίησαν οι αρτοποιοί της Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνοντας πάνω από 500 κιλά αρτοσκευάσματα για τους πρόσφυγες που συρρέουν στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας- ΠΓΔΜ, στο ύψος της Ειδομένης, περιμένοντας να περάσουν στη γειτονική χώρα.
Κίνηση αλληλεγγύης πραγματοποίησαν οι αρτοποιοί της Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνοντας αρτοσκευάσματα για τους πρόσφυγες που συρρέουν στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας- ΠΓΔΜ, στο ύψος της Ειδομένης, περιμένοντας να περάσουν στη γειτονική χώρα.
Αντιπροσωπεία του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Ο Προφήτης Ηλίας», βρέθηκε για περισσότερες από δύο ώρες στο Λευκό Πύργο και στις 3:00 το μεσημέρι συνοδεύοντας τα δύο φορτηγά όπου φορτώθηκαν τα αρτοσκευάσματα, αναχώρησε προς την Ειδομένη.
Ο αρχικός στόχος των 500 κιλών αρτοσκευάσματα ξεπεράστηκε, όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του Σωματείου, Έλσα Κουκουμέρια, υπενθυμίζοντας ότι τα προϊόντα θα παραδοθούν στον Ερυθρό Σταυρό, από όπου και θα διανεμηθούν.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου