Μπλάτερ: «Δεν παραιτούμαι πριν από τις 26/2»
Παρά τη διεθνή κατακραυγή ο Σεπ Μπλάτερ δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί από το καθήκοντά του στην προεδρία της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας.
Παρά τη διεθνή κατακραυγή ο Σεπ Μπλάτερ δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί από το καθήκοντά του στην προεδρία της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας.
Την περασμένη εβδομάδα δύο εκ των βασικών χορηγών της FIFA, η Coca Cola και η McDonald’s, κάλεσαν τον Ελβετό παράγοντα να αποχωρήσει από την θέση του προέδρου της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, μετά την ανακοίνωση των εβλετικών αρχών ότι ξεκίνησαν έρευνα εναντίον του για τα σκάνδαλα διαφθοράς, που έχουν προκύψει στο εσωτερικό της ανώτατης αρχής του ποδοσφαίρου.
Ο πρόεδρος της FIFA, πάντως, δήλωσε πως δεν έχει κανένα λόγο να παραιτηθεί από την ηγεσία της, πριν τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στις 26 Φεβρουαρίου του 2016.
«Σταματώ στις 26 Φεβρουαρίου, ούτε μια μέρα νωρίτερα», δήλωσε σχετικά ο Μπλάτερ σε συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό «Bunte» και συμπλήρωσε: «θα συνεχίσω να μάχομαι έως τότε. Δεν πρόκειται να παραιτηθώ νωρίτερα, όποιες και αν είναι οι πιέσεις. Θα συνεχίσω να μάχομαι για να αποδείξω πως δεν έχω σχέση με τα σκάνδαλα.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Υπάρχει μόνο ένας Έλληνας σε αυτόν τον Δούρειο Ίππο» – Ο Παυλίδης αποθεώνεται από την A Bola
- Η τελευταία λέξη της Μπριζίτ Μπαρντό – Τι είπε η Β.Β. στον σύζυγό της πριν φύγει από τη ζωή
- Μινεάπολη: Οργή και διαδηλώσεις για τον εν ψυχρώ πυροβολισμό 37χρονης από πράκτορες της ICE
- Τζένη Μπότση: Χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης με τον Αλέξανδρο Μιχαλά
- Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Μιλγουόκι Μπακς 120-113: Νέα ήττα για τα «Ελάφια» παρά τον «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Νέα πολιτική ηθική με παλιά υλικά;


