Συνελήφθη 46χρονος για τον φόνο 69χρονου στην Δροσιά Αχαΐας
Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται, σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατος του 69χρονου, που βρέθηκε νεκρός αργά το βράδυ της Πέμπτης σε χαράδρα στην κοινότητα Δροσιά του δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας.
Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται, σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατος του 69χρονου, που βρέθηκε νεκρός αργά το βράδυ της Πέμπτης σε χαράδρα στην κοινότητα Δροσιά του δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας.
Ως δράστης από την αστυνομία φέρεται ένας 46χρονος κάτοικος της περιοχής, ο οποίος και συνελήφθη. Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, ο συλληφθείς φέρεται να πυροβόλησε τον 69χρονο με κυνηγητικό όπλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είναι συγγενής του θύματος και ως κίνητρο του φόνου εξετάζονται οι κτηματικές διαφορές που είχαν ο 46χρονος με τον 69χρονο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ωμή παρέμβαση Τραμπ υπέρ των ακροδεξιών κομμάτων στην Ευρώπη – Προειδοποιεί για «μεγάλη αντικατάσταση»
- ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Μιχαηλίδης
- ΛΔ Κονγκό: Αμείωτοι οι βομβαρδισμοί παρά την ειρηνευτική συμφωνία – «Εκρήγνυνται πάνω από τα σπίτια»
- Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο άλλαξε το όνομά της πριν από 18 χρόνια
- Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη αύριο στα Μέγαρα για την καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
- Κλήρωση: Δείτε ποιοι είναι οι 12 όμιλοι του Μουντιάλ 2026 (pic)