Πούτιν: «Πόλεμος προπαγάνδας» τα περί θανάτου αμάχων στις επιδρομές
Σε «πόλεμο προπαγάνδας» -για τον οποίο δηλώνει «έτοιμος»- αποδίδει ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφορές της εξόριστης συριακής αντιπολίτευσης για θανάτους αμάχων στις αεροπορικές επιδρομές στο έδαφος της Συρίας.
Σε «πόλεμο προπαγάνδας» -για τον οποίο δηλώνει «έτοιμος»- αποδίδει ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφορές της εξόριστης συριακής αντιπολίτευσης για θανάτους αμάχων στις αεροπορικές επιδρομές στο έδαφος της Συρίας.
«Όσον αφορά τις πληροφορίες του Τύπου σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν θύματα μεταξύ του άμαχου πληθυσμού, είμαστε έτοιμοι για αυτό τον πόλεμο προπαγάνδας» δήλωσε ο Πούτιν, λέγοντας πως οι πληροφορίες είχαν διατυπωθεί πριν ακόμη τα ρωσικά αεροσκάφη βρεθούν στους συριακούς ουρανούς.
Ο Πούτιν είπε επίσης πως η Ρωσία συντονίζει τις ενέργειές της στη Συρία με τις μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και το Πεντάγωνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μα τι μπορεί να κάνει για μένα το mentoring;
- Το ιδιαίτερο μήνυμα του Νεϊμάρ σε Ροντρίγκο: «Διάδοχέ μου σου ζητώ μόνο ένα πράγμα…»
- Πέμη Ζούνη: Αποκαλύπτει τον χωρισμό με τον σύζυγό της
- ΠΑΣΟΚ: Στρατηγική δομικής αντιπολίτευσης και θεσμικότητα στα εθνικά
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος γρονθοκόπησε συμμαθητή του στις τουαλέτες του σχολείου
- Η κυβερνητική προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τον πόλεμο για να εξασφαλίσει επανεκλογή θα πέσει στο κενό


