Η «Bild» αναφέρθηκε στους κινδύνους της Τούμπας και θυμήθηκε τους… γαύρους
Ακόμα ένα προκλιτικό κείμενο φιλοξενεί η γερμανική ιστοσελίδα «Bild» εν όψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ στο γήπεδο της Τούμπας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Συγκεκριμένα χαρακτηρίζει τον αγώνα υψηλής επικινδυνότητας λόγω της «αδερφοποίησης» των οπαδών του Άρη με αυτούς τους Μπορούσια.
Ακόμα ένα προκλιτικό κείμενο φιλοξενεί η γερμανική ιστοσελίδα «Bild» εν όψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ στο γήπεδο της Τούμπας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.
Συγκεκριμένα χαρακτηρίζει τον αγώνα υψηλής επικινδυνότητας λόγω της «αδερφοποίησης» των οπαδών του Άρη με αυτούς τους Μπορούσια.
«Ο λόγος είναι πως οι οπαδοί της Ντόρτμουντ είναι αδελφοποιημένοι με εκείνους του Άρη, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Γι’ αυτό και η Μπορούσια έχει εκδώσει προειδοποιήσεις, ενώ έχει καλέσει τους οπαδούς της να μην κυκλοφορούν στην πόλη με διακριτικά και να μην κάνουν κρατήσεις κοντά στο γήπεδο της Τούμπας», αναφέρει, όμως δεν σταματά εκεί αλλά συνεχίζει υπενθυμίζοντας το γεγονός προ 2ετίας όταν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, οι οπαδοί είχαν πετάξει γαύρους στον πάγκο των «ερυθρολεύκων».
«Πόσο θερμόαιμοι είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φάνηκε πέρσι, όταν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό έριξαν ψάρια στον πάγκο των φιλοξενούμενων, ενώ άναψαν δεκάδες καπνογόνα και φωτοβολίδες», κατέληξε.
Βέβαια όλα αυτά δείχνουν να έχουν καταρριφθεί, αφού ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Τούχελ, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα δήλωσε: «Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Χαίρομαι πολύ για αυτό, έχω αντιμετωπίσει πολύ φιλική ατμόσφαιρα».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
LIVE: Βιλερμπάν – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βιλερμπάν – Ολυμπιακός για την 35η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Βίνσεντ Κομπανί αναφέρθηκε στον τραυματισμό του διεθνή Άγγλου επιθετικού και στα πλάνα του για το ματς (7/4) του Champions League
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα στην ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του, λέγοντας πως έχει προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας