Σωκράτης και άλλοι 4 βασικοί χάνουν το ΠΑΟΚ – Ντόρτμουντ!
Με πέντε ηχηρές απουσίες αναχώρησε η Ντόρτμουντ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο τεχνικός της ομάδας, απέκλεισε από την αποστολή εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ματς Χούμελς, Ιλκάι Γκουντογκάν, Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Σίντζι Καγκάουα!
Με πέντε ηχηρές απουσίες αναχώρησε η Ντόρτμουντ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο τεχνικός της ομάδας, απέκλεισε από την αποστολή εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ματς Χούμελς, Ιλκάι Γκουντογκάν, Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Σίντζι Καγκάουα!
Αναμφίβολα πρόκειται για απόφαση που προκαλεί ερωτηματικά, καθώς όλοι τους είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στην εφετινή Ντόρμουντ που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στη Bundesliga, ενώ μπήκε με το δεξί και στην Ευρώπη.
Φυσικά, το γεγονός βολεύει τον ΠΑΟΚ εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης για το Europa League, είτε πρόκειται για κάποιο παράπτωμα είτε για ροτέισον λόγω και του κυριακάτικου ντέρμπι που ακολουθεί με τη Μπάγερν.
Ο κόουτς της Μπορούσια, τόνισε λίγο πριν την αναχώρηση σχετικά με το θέμα: «Πρέπει να σκεφτόμαστε και τη συνέχεια. Οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Πρέπει να συντηρούμε σε καλή κατάσταση όλους τους παίκτες της ομάδας», ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, είπε για τη Θεσσαλονίκη: «Η έδρα του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά καυτή».
Μάλιστα, οι Βεστφαλοί σήκωσαν και αρκετές φωτογραφίες από την αναχώρηση της στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο Facebook.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.